Κατέρρευσε η Χριστίνα Λαμπίρη! Αποχώρησε από το «Με το καλημέρα» λίγο πριν το τέλος

Χριστίνα Λαμπίρη

Τελευταία εκπομπή για την παρουσιάστρια που δεν άντεξε την συγκίνηση.

Ένα βίντεο από τη χρονιά που πέρασε, μια τούρτα και μια κάρτα γεμάτη αγάπη για την κεντρικιά της καρδιάς τους, είχαν ετοιμάσει οι συνεργάτες της Χριστίνας Λαμπίρη για την τελευταία εκπομπή του «Με το καλημέρα». Η παρουσιάστρια συγκινημένη από την αγάπη που έλαβε, αλλά και για τη χρονιά που πέρασε, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της μιλώντας για τη χρονιά που πέρασε. Αλλά και για την επόμενη που θα έρθει, σε νέα ζώνη αυτή τη φορά, όπως ενημέρωσε με ανακοίνωση του το Epsilon το μεσημέρι της Πέμπτης.

Η κάρτα που της έγραψαν

[dfp_ads id=236982]

«Χριστίνα μας η χρονιά που πέρασε μας έκανε να καταλάβουμε ότι τίποτα σε αυτή τη χρονιά δεν γίνεται τυχαία. Χαιρόμαστε που η ζωή μας έφερε μαζί σου όχι μόνο τηλεοπτικά, γίναμε παρέα, αγαπηθήκαμε περισσότερο, καταλάβαμε ο ένας τον άλλον καλύτερα, είπαμε τα σ’ αγαπώ, σ’ ευχαριστώ, σε καταλαβαίνω που έπρεπε, μα πάνω από όλα είπαμε το μαζί. Μαζί λοιπόν τον Σεπτέμβριο σε μία ακόμα περιπετειώδη διαδρομή, μα πάνω από όλα μαζί. Γιατί πρωτίστως εσύ μας κρατάς με τη ζεστασιά, το χαμόγελο και το νοιάξιμο σου. Είσαι η κεντρικιά της καρδιάς μας. Μαζί σου λοιπόν, η ομάδα σου.» έγραφε η κάρτα με την τεράστια καρδιά που χάρισαν στην παρουσιάστρια. Η Χριστίνα Λαμπίρη δεν κατάφερε να συγκρατήσει την συγκίνηση της και ο Παναγιώτης Κουνιάκης ανέλαβε να τη διαβάσει.

Όσα ανέφερε η παρουσιάστρια λίγο πριν το κλείσιμο της εκπομπής

Στην συνέχεια, η Χριστίνα Λαμπίρη ξέσπασε σε κλάματα και δεν μπορούσε να αρθρώσει τις λέξεις από την συγκίνηση για τις στιγμές που πέρασαν στην εκπομπή.

«Θέλω να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ για αυτό το υπέροχο ταξίδι που ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια. Με μία τρομερή ταλαιπωρία από τις 3.30. Αν δεν μου ζητούσε το κανάλι, αν δεν συζητούσαμε το μεσημεριανό, είχα αποφασίσει ότι θα το σταματήσω εντελώς φέτος. Δεν μπορούσα να το διαχειριστώ πια σωματικά και βιολογικά. Θα καταρρεύσω. Είστε πραγματική οικογένεια, θέλω να σας ευχαριστήσω για όλα. Για την υποστήριξη, για τον αγώνα. Τον δύσκολο αγώνα που δώσαμε αυτά τα δύο χρόνια. Και αποδεικνύει με τον τρόπο που ολοκληρώνουμε τη χρονιά μας φέτος ότι προφανώς παίζει πολύ σημαντικό ρόλο να έχεις πολλά μέσα στη διάθεση σου, αλλά σε καμία περίπτωση δεν φτάνει τους ίδιους τους ανθρώπους, την ψυχή. Η τηλεόραση θέλει πρώτα αγάπη και ψυχή. Αυτό εισπράττετε κι εσείς τόσα χρόνια από εμάς και σας ευχαριστώ πάρα πολύ.

Είμαι στον αέρα από το 2002. Έχουμε φτάσει αισίως στο 2016. Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι έχουμε περάσει τόσα χρόνια. Κάθε μέρα νομίζω ότι ξεκινάω πρώτη φορά να είμαι στον αέρα. Αυτά τα δύο χρόνια στο Epsilon ήταν εξαιρετικά. Το έχω πει ότι μου θύμισαν τα πρώτα μου χρόνια στο STAR που ήμασταν μέσα στο κέφι να κάνουμε καινούρια πράγματα. Κάποιες φορές το καταφέραμε πολύ καλά. Εμείς έχουμε κριτή τις τηλεθεάσεις φυσικά και την αγάπη σας. Κάποιες φορές λιγότερο καλά, αλλά ποτέ δεν χάσαμε τη χαρά μας, το δέσιμο μας, την αγάπη και την υποστήριξη που έχει ο ένας για τον άλλο.

Το μεσημεριανό

Ολοκληρώνουμε λοιπόν την παρουσία μας στο πρωινό. Ξεκινάμε με πολύ αγωνία και πολύ χαρά το μεσημέρι πια. Από τον Σεπτέμβριο θα μας έχετε κοντά σας πρώτα ο Θεός στη 1, κάθε μέρα Δευτέρα με Παρασκευή. Έχω και τον τίτλο αλλά δεν θα τον αποκαλύψω ακόμα, είναι πολύ νωρίς. Ελπίζω να είμαστε αυτή η ομάδα και πιο δυνατή. Ακόμα και αν δεν είμαστε, θέλω να ευχηθώ στα μέλη της ομάδας που θα αποχωρήσουν να έχουν έναν πολύ όμορφο δρόμο, πολύ όμορφη συνέχεια και να φτάσουν τόσο ψηλά, όσο το θέλουν οι ίδιοι. Σας αγαπώ απέραντα, σας ευχαριστώ για όλα» ανέφερε η Χριστίνα Λαμπίρη και μην μπορώντας να συνεχίσει αποχώρησε προσωρινά από την εκπομπή επιστρέφοντας λίγο αργότερα για να ολοκληρώσουν όλοι μαζί με χαμόγελα και τραγούδι από την Σάσα Μπάστα.