«Κατέρρευσα όταν είδα τι είπε ο Λιάγκας για μένα! Ήμουν πάρα πολύ φοβισμένη…»

Γιώργος Λιάγκας

«Ήταν κάποιες συγκεκριμένες αναφορές που έγιναν από τον συγκεκριμένο παρουσιαστή, που απ’ ότι μαθαίνω γενικά κάνει αναφορές για πολύ κόσμο, για την προσωπική τους ζωή».

Στην εκπομπή “Εμείς” έδωσε συνέντευξη η Φωτεινή Δάρρα, που μίλησε μεταξύ άλλων για την αγωγή που είχε καταθέσει κατά του Πρωινού και του Γιώργου Λιάγκα.

[dfp_ads id=236982]

«Ναι, έχει τελειώσει αυτή η υπόθεση. Έχουν πάρει όλα το δρόμο τους έτσι όπως έπρεπε να γίνουν. Θεωρώ ότι ήταν μια κίνηση που έπρεπε να γίνει γιατί νομίζω ότι όλες οι μητέρες που μπορεί να παρακολουθήσουν αυτό το πρόγραμμα θα το καταλάβουν, αλλά και όχι μόνο οι μητέρες.

Ήταν κάποιες συγκεκριμένες αναφορές που έγιναν από τον συγκεκριμένο παρουσιαστή, που απ’ ότι μαθαίνω γενικά κάνει αναφορές για πολύ κόσμο, για την προσωπική τους ζωή. Εκ των υστέρων είδα πολλές αντίστοιχες περιπτώσεις με μένα… Λυπάμαι πολύ γι’ αυτό, δεν είναι κάτι που μου αρέσει και νομίζω ότι και στον κόσμο δεν αρέσει.

Κατέρρευσα όταν είδα τι είχε πει ο Λιάγκας για μένα. Κατέρρευσα για έναν ακριβώς χρόνο. Ήμουν πάρα πολύ φοβισμένη, δεν μπορούσα να δώσω συνέντευξη, είχα κλειστεί στον εαυτό μου… Ήταν μια πολύ άσχημη στιγμή της ελληνικής τηλεόρασης, δεν ήταν μια απλή αναφορά. Είναι παρελθόν ευτυχώς, το ξεπέρασα…», είπε μεταξύ άλλων η Φωτεινή Δάρρα.

Δείτε όλα όσα είπε η Φωτεινή Δάρρα…

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!