Κατερίνα Ζαρίφη: «Φιλιόμασταν στο γύρισμα και ο Μιχάλης Ρέππας δεν έλεγε stop»

Κατερίνα Ζαρίφη

«Αισθάνθηκα τόσο περίεργα, λες και ήμουν στο σχολείο και έδινα το πρώτο μου φιλί», είπε η Κατερίνα Ζαρίφη.

Καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη ήταν σήμερα η Κατερίνα Ζαρίφη, η οποία μίλησε και για το ρόλο της στη νέα σειρά του Mega «Μαίρη Μαίρη Μαίρη».

«Μου λέει ο Μιχάλης Ρέππας “το βρίσκεις κόντρα;”. Όχι, είναι γραμμένο πάνω μου!», είπε η Κατερίνα Ζαρίφη χιουμοριστικά και συμπλήρωσε: «23 χρόνια παντρεμένη, με παιδιά, με πεθερά… Η Μαίρη είναι μία γυναίκα που είναι στο νοικοκυριό της και προσπαθεί να τονίσει τη σχέση με τον άντρα της».

Στη συνέχεια η Κατερίνα Ζαρίφη μίλησε για τον Σπύρο Πούλη, τον τηλεοπτικό της σύζυγο: «Είναι ένα ποίημα ο Σπύρος! Είναι ένας εξαιρετικός σύζυγος, 23 χρόνια όμως η σχέση έχει γίνει… Δεν μπορώ να πω ότι δεν την θέλει τη γυναίκα του ακόμα, την αγαπάει. Και αυτή τον ποθεί, αλλά θέλει να κάνει κάτι να ξυπνήσει τη σχέση».

Όπως αποκάλυψε η Κατερίνα Ζαρίφη, στο σίριαλ ο χαρακτήρας της θα φιληθεί με άλλον άνδρα, τον γυμναστή της: «Το σίριαλ είναι κωμωδία και το φιλί ήταν κωμικό. Εκεί ήταν η πρώτη φορά που είπα “πως θα το κάνω αυτό το πράγμα;”. Το έκανα όμως! Να πήγαινα σε έναν Παπακαλιάτη, να φιλιόμουν τρία χρόνια σερί…

Να πήγαινα στο Maestro, να μην πάρω ανάσα! Κόμπλαρα λίγο. Φιλιόμασταν και ο Μιχάλης Ρέππας δεν έλεγε stop, γιατί είχε καταλάβει ότι με έχει πιάσει νευρικό γέλιο. Γέλαγαν από πίσω, γιατί ο άλλος μου όρμαγε. Αισθάνθηκα τόσο περίεργα, λες και ήμουν στο σχολείο και έδινα το πρώτο μου φιλί».

Η Κατερίνα Ζαρίφη είπε επίσης: «Είχα το άγχος να εκπροσωπήσω τις πιο άγιες γυναίκες που κυκλοφορούν γύρω μας, οι Ελληνίδες νοικοκυρές, που τα δίνουν όλα και τρέχουν. Σπίτια πεντακάθαρα, φαγητά, παιδιά, τρεχάματα και λέω πως τα προλαβαίνουν; Γύρισμα με τον Μιχάλη Ρέππα είναι βατερλώ! Όταν τον πιάνει νευρικό γέλιο καταλύεται το σύμπαν. Είχαμε σκηνή που έπρεπε να ρίξουμε βεντούζες στον Σπύρο Πούλη και δεν έβγαινε η σκηνή, κλαίγαμε από τα γέλια».