Κατερίνα Ζαρίφη: Δεν φαντάζεστε τι την ρώτησε η Ελένη Μενεγάκη όταν την γνώρισε!

Κατερίνα Ζαρίφη
Πώς έγινε η γνωριμία τους;

Ο Παύλος Σταματόπουλος αποκάλυψε στον αέρα του Σπίτι μου σπιτάκι μου ποια ήταν η πρώτη γνωριμία της Κατερίνας Ζαρίφη με την Ελένη Μενεγάκη.

«Τη δεύτερη χρονιά που δούλευα στον Πρωινό καφέ με την Μενεγάκη, ψάχναμε ένα πρόσωπο για να έρθει στην εκπομπή, για να βοηθήσει, να έχει χιούμορ. Ήδη είχα δουλέψει με την Κατερίνα στον ΣΚΑΪ και την γνώριζα. Της λέω της Ελένης ότι είναι ένα πρόσωπο, εργατική, με χιούμορ, μου λέει φέρ’ την να τη γνωρίσω, να τα πούμε και να δούμε αν μπορούμε να συνεργαστούμε. Ήταν περίπου 1 ή 1,5 χρόνο πριν η Κατερίνα έρθει στο πρωινό» είπε ο Παύλος Σταματόπουλος και η Κατερίνα Ζαρίφη, καλεσμένη της εκπομπής αποκάλυψε τι ήταν εκείνο ζήτησε η Ελένη να μάθει σε εκείνο το ραντεβού.

«Εγώ όταν πήγα στο καμαρίνι δεν πήγα με τη λογική ότι θα βγω στην τηλεόραση. Πάω με ένα σκισμένο τζιν, κάτι αρβύλες. Τότε ήταν και ενωμένο το φρύδι, δεν είχαν ξεκινήσει τα λέιζερ, δεν είχα και τα οικονομικά, είχα και άλλη φωνή για κάποιο λόγο. Και πάω και μου λέει τι μέρα έχεις γεννηθεί. Λέω 26 Μαρτίου του 1976. «Α με Αφροδιτούλα στα ψάρια» μου λέει κι εγώ δεν ήξερα καν ότι υπάρχει ο πλανήτης Αφροδίτη. Μου κάνει τον χάρτη» αποκάλυψε η Κατερίνα Ζαρίφη, αφού ως γνωστόν η Ελένη Μενεγάκη όχι μόνο έχει μεγάλη αγάπη στην αστρολογία, αλλά ασχολείται και η ίδια πολύ.

Μπορεί η Κατερίνα Ζαρίφη να μην έκανε τότε το δοκιμαστικό που χρειαζόταν για να πάει στην εκπομπή, γιατί η Κατερίνα δούλευε τότε στο γραφείο τύπου του Alpha, αλλά την επόμενη χρονιά, η Κατερίνα Ζαρίφη κάνει ραδιόφωνο με τον Μάκη Πουνέντη και η Ελένη τους ζητά…