Η Κατερίνα Καινούργιου απάντησε στην Ελένη Μενεγάκη για το ξέσπασμα της!

Κατερίνα Καινούργιου

Ισχύει τελικά πως η Ελένη Μενεγάκη δεν ακολουθεί πια την Κατερίνα Καινούργιου στο instagram; Τι είπαν για το θέμα με το σπίτι Κωστόπουλου - Μπαλατσινού;

Την περασμένη Παρασκευή η Ελένη Μενεγάκη ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής της σχετικά με δημοσιεύματα που την ήθελαν να αγοράζει το κατασχεμένο σπίτι Κωστόπουλου – Μπαλατσινού. Η Ελένη Μενεγάκη διέψευσε κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα, και δήλωσε ότι δεν θα μπορούσε ποτέ να κάνει κάτι τέτοιο.

Η Ελένη Μενεγάκη ξέσπασε άγρια για Κωστόπουλο – Μπαλατσινού: «Είναι ντροπή! Αισθάνομαι απαίσια»!

Τα δημοσιεύματα είχαν βασιστεί σε ρεπορτάζ που παρουσιάστηκε από τον Μαρίνο Βυθούλκα στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» που παρουσιάζει η Κατερίνα Καινούργιου. Ο δημοσιογράφος μιλώντας στην εκπομπή Αποκαλυπτικά έδωσε την απάντηση του, πως ο ίδιος ήταν πολύ ακριβής στο τι μετέφερε, το οποίο δεν ήταν παρά μια εικόνα και πως ο ίδιος δεν έδωσε καμιά πληροφορία πως η Ελένη Μενεγάκη αγόρασε κάποιο σπίτι.

Μαρίνος Βυθούλκας: Η απάντηση του στην Ελένη Μενεγάκη για το ρεπορτάζ με το σπίτι Κωστόπουλου – Μπαλατσινού

Ο ίδιος ο Πέτρος Κωστόπουλος αναφέρθηκε στο θέμα που έχει προκύψει μιλώντας για κιτρινισμούς.

Πέτρος Κωστόπουλος: Η αντίδραση του όταν του ανέφεραν τα δημοσιεύματα για την Ελένη Μενεγάκη και το σπίτι του

Ο αρχισυντάκτης της εκπομπής Θέμης Μάλλης παρουσίασε τόσο το εν λόγω απόσπασμα με το ρεπορτάζ του Μαρίνου Βυθούλκα, όσο και την έκρηξη της Ελένης Μενεγάκη και Μαρίνος Βυθούλκας και Κατερίνα Καινούργιου έδωσαν τις απαντήσεις τους.

Μαρίνος Βυθούλκας

«Το ρεπορτάζ μου ήταν 100% διασταυρωμένο. Μετέφερα μια εικόνα. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Η εικόνα αυτή είναι διασταυρωμένη από δική μου αξιόπιστη πηγή. Σαφώς και σέβομαι και την πλευρά και της κυρίας Μενεγάκη. Θέλω να βάλω τελεία σε όλο αυτό το πράγμα. Και κάτι τελευταίο και για την Κατερίνα η οποία ξέρω ότι έχει στεναχωρηθεί με όλο αυτό το πράγμα που έχει δημιουργηθεί, είναι κάτι δικό μου, το παίρνω όλο πάνω μου και η Κατερίνα δεν φέρει καμία ευθύνη.
Αφήστε με να πω δυο πράγματα για να είμαι και εγώ εντάξει με τους τηλεθεατές γιατί έχω περάσει ένα λίγο δύσκολο σαββατοκύριακο. Είχα και τα δικά μου, όλα μαζί λίγο πιέστηκα. Καταρχάς σε αυτή την εκπομπή εγώ είμαι η παρουσιάστρια.»

[dfp_ads id=236982]
Κατερίνα Καινούργιου

«Στην εκπομπή υπάρχει μια ιεραρχία. Υπάρχει ένας άνθρωπος που κάθεται δίπλα μου, που λέγεται αρχισυντάκτης, που είναι πολύ περισσότερα χρόνια από εμένα σε αυτό το χώρο, με τεράστια εμπειρία και επιτυχίες και υπάρχει και μια δημοσιογραφική ομάδα. Τι σημαίνει αυτό, ότι υπάρχει ιεραρχία. Ότι ο αρχισυντάκτης επιλέγει να παίξουν ορισμένα θέματα. Επειδή λοιπόν αυτός ο αρχισυντάκτης έχει μεγαλύτερη και περισσότερη εμπειρία από εμένα, δεν θα κάτσω εγώ να κάνω λογοκρισία στα θέματα του.

Με προστατεύει πάντα και κάνει θέματα που δεν προσβάλλουν ούτε εμένα, ούτε το κοινό. Ο κάθε δημοσιογράφος φέρνει τα θέματα του και εγώ δεν μπορώ να τσεκάρω και να είμαι πάνω από το θέμα του καθενός. Είμαι παρουσιάστρια μιας εκπομπής, ο καθένας έχει το θέμα του κι εγώ δεν φέρω ευθύνη για πράγματα που μπορεί να ακουστούν…»

«Υφίσταται ότι με έχει κάνει unfollow. Εγώ δεν το είδα, το διάβασα και το είδα μετά. Μπροεί να ένιωσε χίλια δυο η κοπέλα είναι θλιμμένη, μπορεί να στεναχωρήθηκε με εμένα. Με έκανε unfollow μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας.» ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου όταν ο Θέμης Μάλλης ρώτησε σχετικά με αυτό.

«Για ποιοι λόγο; Μου φαίνεται πολύ μεγάλη κατινιά όλο αυτό. Το λέω εγώ. Θέμης Μάλλης» ανέφερε ο αρχισυντάκτης της Καινούργιου σχετικά με το unfollow της Μενεγάκη.

«Εγώ σε αυτή την εκπομπή, δεν θα έκανα κάτι σε καμία περίπτωση για να στεναχωρήσω τον οποιονδήποτε, ή να προσβάλλω τον οποιοδήποτε, πόσο ακόμα μια γυναίκα όπως είναι η Ελένη, που την εκτιμώ απεριόριστα, τρέφω πάρα πολύ όμορφα συναισθήματα για αυτή και το λέω ειλικρινά, την σέβομαι και πάνω από όλα δεν είμαι αγνώμων σε μια γυναίκα που με έχει στηρίξει. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο» αρκέστηκε να συμπληρώσει η Κατερίνα Καινούργιου.