«Καρφί» από πρώην παίκτρια του My style rocks για Χάρη Χριστόπουλο: «Του άρεσε το στυλ το πιο σέξι και γκομενέ!»

Χάρης Χριστόπουλος

«Έχω φτάσει και σε φάση νευρικής ανορεξίας που δεν το έβλεπα. Ήμουν 50 κιλά με ύψος 1,78.»

Η Υβόννη Ντόστα μιλώντας στο Πρωινό σχολίασε το γούστο του Χάρη Χριστόπουλου αφήνοντας το «καρφάκι» της για τον κριτή του My style rocks και μίλησε και για τη νευρική ανορεξία που έχει περάσει στο παρελθόν.

[dfp_ads id=236982]

«Ήταν ωραία εμπειρία το My style rocks. Δύσκολη, αλλά είχε πλάκα. Είμαι ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα. Εντάξει δεν έγινε κάτι, έχασα 30.000 ευρώ, αλλά πήρα πολύ ωραία πράγματα. Γενικότερα, επειδή εγώ έχω ένα άλλο στυλ, του κυρίου Χριστόπουλου του άρεσε το στυλ το πιο σέξι, πιο γκομενέ, εγώ είμαι ένα εντελώς άλλο στυλ πιο fashion, πιο art και όλο αυτό κάποιες φορές του φαινόταν λίγο τρελό. Βέβαια και ο κύριος Χριστόπουλος είναι μέσα στη μόδα και στην τέχνη, αλλά ξέρεις, έχει ένα άλλο στυλ.

Στο εξωτερικό τα χρήματα στο εξωτερικό όταν ξεκινάς είναι πολύ λίγα. Σου μένουν 400 ευρώ καθαρά. Υπήρχε πάρα πολύ το πρότυπο του αδύνατου μοντέλου. Στις αρχές όταν ξεκίνησα που ήμουν και πάρα πολύ μικρή, στα 17 μου, υπήρχε αυτό το πρότυπο που τα μοντέλα έπρεπε να είναι πολύ αδύνατα. Έχω φτάσει και σε φάση νευρικής ανορεξίας που δεν το έβλεπα. Ήμουν 50 κιλά με ύψος 1,78. Πάρα πολύ άσχημο, δεν ήταν ωραίο και δεν είναι ωραίο τα μοντέλα γενικά να είναι τόσο αδύνατα», ανέφερε συγκεκριμένα η Υβόννη Ντόστα.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και την showbiz!