Κακός χαμός με την Πάολα και το MAD! Η απάντηση που έδωσε ο Θέμης Γεωργαντάς

Πάολα

"Όλοι οι καλλιτέχνες που είναι υποψήφιοι στις κατηγορίες οφείλουν να είναι στις θέσεις τους ή τουλάχιστον η παραγωγή να γνωρίζει που βρίσκονται".

Κακός χαμός γίνεται μετά την προβολή των Mad VMA από τον Alpha, καθώς από τη μονταρισμένη εκπομπή είχε αφαιρεθεί η εμφάνιση της Πάολα. Πολλά ακούστηκαν και γράφτηκαν τις τελευταίες ώρες. Στο Πρωινό, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης μετέφερε όσα του είπαν από το περιβάλλον της τραγουδίστριας:

«Η ίδια κάνει διακοπές στη Χαλκιδική, δεν ασχολήθηκε καθόλου, δεν το είδε καν! Από τον κύκλο της, όμως, όχι μόνο πικράθηκαν, είναι εξοργισμένοι με αυτό που συνέβη. Λένε ότι η σκαλέτα του MAD έλεγε ότι θα έπαιρνε και δεύτερο βραβείο. Αφού πήρε το πρώτο βραβείο της είπαν στο καμαρίνι ότι δεν θα πάρει δεύτερο βραβείο».

[dfp_ads id=236982]

Η Φαίη Σκορδά έγινε έξαλλη με την απάντηση αυτή και εξήγησε: «Τη σκαλέτα δεν την παίρνουν οι καλεσμένοι ποτέ. Για να αλλάξει κάτι σε ένα ζωντανό πρόγραμμα δεν είναι εύκολο».

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Θέμης Γεωργαντάς και ανέφερε τα εξής: «Ως παρουσιαστής των MAD Awards και δεν μιλάω σαν το MAD αυτή τη στιγμή, εγώ κάθε χρόνο κάνω τα βραβεία χωρίς να γνωρίζω τα αποτελέσματα, τα οποία έρχονται τη μέρα των βραβείων μέσα από το site videomusicawards.gr. Όλοι οι καλλιτέχνες που είναι υποψήφιοι στις κατηγορίες οφείλουν να είναι στις θέσεις τους ή τουλάχιστον η παραγωγή να γνωρίζει που βρίσκονται. Κανένας μας κανένας δεν πηγαίνει ποτέ να πει σε κανέναν καλλιτέχνη ότι «στις 23:15 πηγαίνεις και παίρνεις βραβείο». Σε ότι αφορά στο συγκεκριμένο, από τη στιγμή που το κανάλι στο οποίο εργάζομαι δεν έχει δώσει μια επίσημη απάντηση, εγώ δεν μπορώ να κάτσω να πω το παραμικρό».

Οι πηγές του Στέφανου Κωνσταντινίδη του μετέφεραν ότι δεν υπάρχει διάθεση να ξανασυνεργαστεί μελλοντικά η Πάολα με το MAD.