J2US: Ποιο ζευγάρι αποχώρησε πρώτο από το σόου;

J2US

Μόλις στο δεύτερο live αποχώρησαν οι...

Πιστό στο τηλεοπτικό του ραντεβού στάθηκε το J2US με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη τη νύχτα του Σαββάτου μέσα από το πρόγραμμα του Alpha. Πλάι στον γνωστό παραγωγό και παρουσιαστή βρέθηκαν, για άλλη μια φορά, η Δέσποινα Βανδή, η Καίτη Γαρμπή, ο Σταμάτης Φασουλής και η Βίκυ Σταυροπούλου.

Τα δεκαπέντε ζευγάρια του λαμπερού μουσικού σόου έμελλε να γίνουν 16 μιας και σε αυτά ήρθε να προστεθεί ο Ιωάννης Μελισσανίδης και η Μελίνα Μακρή. Όλοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου να κερδίσουν τόσο την κριτική επιτροπή όσο και το τηλεοπτικό κοινό και να παραμείνουν για μια ακόμη εβδομάδα στο διαγωνιστικό κομμάτι του J2US.

Κάποιοι συγκέντρωσαν, όμως, την χαμηλότερη βαθμολογία και ο Νίκος Κοκλώνης κλήθηκε να τους δείξει την… πόρτα της εξόδου στο κλείσιμο της βραδιάς. Από την κριτική επιτροπή στην τελευταία θέση βρέθηκαν ο Σπύρος Νικολαϊδης και η Θέλξη αλλά, όπως πάντα στο J2US, τον τελικό λόγο έχει το τηλεοπτικό κοινό.

Και αυτοί που βρέθηκαν στην τελευταία θέση, ύστερα από την βαθμολογία των τεσσάρων κριτών αλλά και την ψηφοφορία των τηλεθεατών, δεν ήταν άλλοι από τον Γιάννη Κατινάκη και τη Σοφία Αρβανίτη οι οποίοι και τραγούδησαν για μια τελευταία φορά στη σκηνή του J2US.