Ισμήνη Καλέση: Η αποκάλυψη που κάνει αίσθηση…

Ισμήνη Καλέση

"Είχε βάλει στο οπισθόφυλλο μια φωτογραφία αριστερά τη Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη, μια φωτογραφία δεξιά την Ισμήνη Καλέση και έγραφε από κάτω..."

Ένα γεγονός που αποκάλυψε η Ισμήνη Καλέση στο Πρωινό και την Μαίρη Αρώνη, προκαλεί ιδιαίτερη αίσθηση. Η γνωστή ηθοποιός διηγήθηκε για πρώτη φορά τα εξής:

«Το 2004, εγώ το «μυρμήγκι», τόλμησα να κάνω αγωγή σε έναν «βούβαλο» που ήταν οι εκδόσεις Λαμπράκη. Με στεναχώρησαν τόσο πολύ που έκανα τρεις νύχτες να κοιμηθώ. Σε ένα γνωστό περιοδικό, ένα με ψευδώνυμο είχε βάλει στο οπισθόφυλλο μια φωτογραφία αριστερά τη Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη, μια φωτογραφία δεξιά την Ισμήνη Καλέση και έγραφε από κάτω: Αν οι Ολυμπιακοί Αγώνες ήταν γένους θηλυκού θα θέλαμε να είναι σαν την κυρία αριστερά, γιατί αν ήταν σαν την δεξιά αλίμονό μας. Και πέφτω ξερή»!

«Αγωγή! Το κέρδισα το δικαστήριο. Τι θίγεις; Τον εσωτερικό μου κόσμο ή την εμφάνισή μου; Ό,τι και να θίγεις είναι κακοήθεια. Πάω και το κερδίζω. Κάνουν έφεση, κερδίζω και την έφεση. Αυτό ίσως με έβαλε σε κάποια μαύρα κατάστιχα. Αυτό δεν το έχω πει πουθενά αλλού», εξομολογήθηκε η Ισμήνη Καλέση.