Ηλίας Βρεττός: Τι λέει το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν;

Ηλίας Βρεττός

Η κατάσταση υγείας του τραγουδιστή και το χειρουργείο στο οποίο θα υποβληθεί.

Ο Ηλίας Βρεττός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο έπειτα από το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε το πρωί της Δευτέρας. Η τελευταία ανακοίνωση από τους γιατρούς  του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας όπου νοσηλεύεται δίνει σαφή εικόνα για τους τραυματισμούς του Ηλίας Βρεττού, που προγραμματίζεται να αποκατασταθούν μέσω χειρουργικής επέμβασης τις επόμενες ημέρες, μόλις σταθεροποιηθεί η γενική κατάσταση του τραγουδιστή.

[dfp_ads id=236982]

«Ο Ηλίας Βρεττός, ο νεαρός αυτός καλλιτέχνης προσήλθε στην εφημερία μετά τον βαρύ τραυματισμό του χθες, ο οποίος μπορεί να συγκεντρωποιηθεί στο εξής πλάνο. Αρχίζουμε κατά σειρά βαρύτητος, έχει ένα κάταγμα στην περιοχή της κοτύλης με μεγάλες παρεκτοπίσεις, κάταγμα στο σύστοιχο μηριαίο, στη δεξιά πλευρά και ταυτόχρονα ένα κάταγμα βραχιονίου από τη δεξιά πάντα πλευρά γιατί από εκεί φαίνεται ότι δέχτηκε την πρόσκρουση.

Οι κακώσεις αυτές είναι χειρουργικές και οπωσδήποτε προγραμματίζεται για χειρουργική επέμβαση ολικής αποκατάστασης όλων των καταγμάτων του, μόλις σταθεροποιηθεί η γενική του κατάσταση. Η σημερινή του κατάσταση είναι εξαιρετική. Επικοινωνεί, μιλήσαμε μαζί επί μισή ώρα και του εξήγησα την κατάσταση του», αναφέρθηκε συγκεκριμένα στο ανακοινωθέν από τους γιατρούς.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και όχι μόνο!