Η live πρεμιέρα των Καρντάσιανς!

Τι είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην έναρξη;

«Κυρίες και κύριοι καλωσήρθατε! Τα Καρντάσιανς ζωντανά, κυριολεκτικά δηλαδή, κι εμείς βρισκόμαστε σε μια εκπληκτική διάθεση για να το ζήσουμε αυτό», είπε ο γρηγόρης Αρναούτογλου και κάπως έτσι βγήκε στον αέρα το πρώτο live της εκπομπής.

Το late night show του ΑΝΤ1 φέτος θα μεταδίδεται ζωντανά τρεις φορές την εβδομάδα. Λαμπεροί, ευδιάθετοι και πιο επίσημα ντυμένοι, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, η Μαρία Μπεκατώρου και ο Δημήτρης Σταρόβας υποδέχτηκαν κοινό και τηλεθεατές στο ανακαινισμένο σπιτικό τους.

«Η αλήθεια είναι ότι ήταν μια τεράστια επιτυχία και δικιά μας και δεν έχει καμία σχέση το τρέιλερ που φτιάχτηκε για το ότι είμαστε εδώ πέρα ζωντανά. Το θέλαμε κι εμείς πάρα πολύ. Είναι τεράστια η διαφορά μεταξύ ενός ζωντανού προγράμματος με ένα μαγνητοσκοπημένο. Εδώ μπορούμε να πούμε τελείως διαφορετικά πράγματα, να σχολιάσουμε τελείως διαφορετικά πράγματα και να έχουμε μια αντίδραση διαφορετική και στα γεγονότα, οπότε σας θέλουμε κοντά μας σε αυτή τη μία ώρα που θα περνάμε μαζί την Τρίτη, την Τετάρτη και την Παρασκευή», σημείωσε ο Γρηγόρης.