Η Kris Jenner αντιμέτωπη με τον σύζυγο της ως Caitlyn on camera!

Ο καβγάς τους και τα κλάματα της Kris. Βίντεο!

Δεν είναι όλα ρόδινα στη σχέση του πρώην Ολυμπιονίκη με την πρώην σύζυγο του, μετά την αλλαγή φύλου που έκανε, κάτι που επιθυμούσε και πριν τη δημιουργία της οικογένειας του.
Οι κόρες της υπερασπίστηκαν τη μητέρα τους και τώρα και η ίδια η Kris αποφάσισε να μιλήσει για πει τα δικά της παράπονα.

Στο απόσπασμα από το «I am Cait» που κυκλοφόρησε από το ριάλιτι της Caitlyn, το πρώην ζευγάρι έχει έναν on camera καβγά, και αυτή είναι η πρώτη φορά που την βλέπουμε με την Cait. O διάλογος που ακολουθεί είναι αποκαλυπτικός για τη μεταξύ τους σχέση…

«Είσαι ευαίσθητη και καταπληκτική σε όλους αυτούς τους ανθρώπους στη ζωή σου, απλά δεν είσαι ευαίσθητη και καταπληκτική στην οικογένεια που άφησες πίσω σου» λέει η Kris ξεσπώντας σε κλάματα.

«Προσπαθώ να κάνω ό,τι μπορώ για να είμαι καλή, πρέπει να το δεις από την δική μου οπτική και να είσαι συμπαραστάτης όταν πρόκειται για τα παιδιά.»

«Όταν νιώθεις ότι έδωσες τη ζωή σου σε κάποιον και το αποτέλεσμα ήταν να ήσουν κάτι που τον αποπροσανατόλισε…»

«Μην το ξεκινάς. Υπερασπιζόμουν τον εαυτό μου. Ήταν κάτι που με απροπροσανατόλισε από την αίσθηση του ποιος ήμουν, αυτό δεν σημαίνει πως δεν αγαπούσα εσένα ή τα παιδιά»