Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μιλά για τη σχέση της με την Ναταλία Γερμανού και την Ελένη Μενεγάκη

Τι είπε για το Μες στην Καλή Χαρά;

 Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μίλησε για την ομάδα του Μες στην Καλή Χαρά και τα νούμερα τηλεθέασης, αλλά και τη σχέση της με την Ναταλία Γερμανού και την Ελένη Μενεγάκη:

Για τη Ναταλία Γερμανού: «Νομίζω ποτέ δεν είχαμε κανένα πρόβλημα με τη Ναταλία, ούτε είχαμε κάτι να χωρίσουμε, ούτε κάτι είχε συμβεί. Τώρα δεν ξέρω γιατί βγήκε αυτό προς τα έξω. Η Ναταλία πήρε μια απόφαση, θεώρησε ότι έκλεισε αυτός ο κύκλος πήγε να δοκιμαστεί σε κάτι άλλο που αν με ρωτάς κιόλας της πάει πάρα πολύ. Μόνη της αποφάσισε να φύγει, ο σταθμός την αντικατέστησε με την Κατερίνα Καραβάτου. Είχαμε πάλι μια άψογη συνεργασία με την Κατερίνα, τελείως διαφορετικοί άνθρωποι, με την Ναταλία αν με ρωτάς έβγαινα πιο πολύ, δηλαδή έχουμε κοινά, αστον τρόπο ζωής, αλλιώς είανι όταν έχεις ένα παιδάκι. Όπως και να έχει δεν είχα κανένα πρόβλημα και αν το δεις και από τη δική μου συμπεριφορά και από τη στάση δεν δήλωσα ποτέ ότι είχα. Η Ναταλία μου έδωσε πάρα πολλά πράγματα, έχει πολλά χαρίσματα, έχει φοβερή υπομονή, δε δείχνει στον τηλεθεατή ότι κάτι δεν πάει καλά»

Για την Ελένη Μενεγάκη: Η Ελένη έχει αυτό το μοναδικό τρόπο να ανοίγεις την τηλεόραση και να σε κρατάει. Αυτό νομίζω είναι το δυνατό της σημείο σαν παρουσιάστρια. Θα ξεχάσεις τα προβλήματά σου, θα ξεχάσεις τα άλλα κανάλια, τι γίνεται και θα πεις τί ωραία περνάω. Θυμάμαι την Πρωτομαγιά που δεν έκανα κάτι που είδα την Ελένη με τα λουλούδια της, τον κήπο της, ήταν σα να έχω παρέα στο σπίτ. Αυτό δεν είναι εύκολο και μετά από τόσα χρόνια που είανι ο ίδιος άνθρωπος. Ως άνθρωπος έχει πάρα πολλά χαρίσματα, είναι αληθινός και αυτό το αντιλαμβάνεται ο κόσμος, είναι πανέξυπνος. Η Ελένη είναι ένας άνθρωπος που θα σου σταθεί σε όποια θέση κι αν είσαι.»

Για το πρωινό: Είναι μια ζώνη που μου αρέσει, μου αρέσει η ψυχαγωγία, μου αρέσει το Σαββατοκύριακο, αν και μου στερεί κάποια άλλα πράγματα. Θα ήθελα να συνεχιστεί, τώρα δεν ξέρω. Έχω κάνει διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου, αλλά…

Δείτε όσα είπε το πρωί στο Happy Day:

//www.youtube.com/embed/2HsBxCKj-7Q