Η Φαίη Σκορδά απάντησε για Τσιμτσιλή – Παπανώτα – Μενεγάκη

Φαίη Σκορδά

"Νομίζω ότι και οι ίδιοι κατάλαβαν ότι είναι ατυχές. Ήταν μια κακιά στιγμή".

Μετά τη δημόσια κόντρα που δημιουργήθηκε ανάμεσα στο Πρωινό και το Happy Day με αφορμή τα σχόλια που έγιναν για τη Σίσσυ Χρηστίδου, η Φαίη Σκορδά πήρε τον λόγο στην εκπομπή της Παρασκευής και είπε τα εξής:

«Γίνεται κάτι στο Happy Day, αυτό το χιούμορ, κακό χιούμορ, ατυχές. Νομίζω ότι και οι ίδιοι κατάλαβαν ότι είναι ατυχές. Ήταν μια κακιά στιγμή. Η Σταματίνα αν επαναλαμβανόταν αυτό θα αντιδρούσε τελείως διαφορετικά. Γι’ αυτό το λόγο βγήκε και ζήτησε συγγνώμη και μίλησε και με τη Σίσσυ. Από την άλλη, αυτό δε σημαίνει ότι ήταν ωραίο αυτό που ακούστηκε. Βγαίνει ο Παπανώτας στην Τσολάκη και αντί να το ηρεμήσει, έβαλε λάδι στη φωτιά και έχεις και τις απαντήσεις της άλλης πλευράς. Αυτά που είπε η Μενεγάκη ήταν σωστά».

Ξέσπασε ο Παπανώτας για τη Μενεγάκη: «Ποιος; Η Ελένη…»

Ο Άρης Καβατζίκης από την πλευρά του είπε: «Τελικά δεν κουνάμε δάχτυλο. Άλλοι κουνάνε δάχτυλο σε άλλους. Είναι ενδοκαναλικό. Αν έχεις βιώσει bullying κάποια στιγμή στο σχολείο επειδή μπορεί να ήσουν παχουλό παιδί και να φορούσες γυαλιά, κάθε φορά που ακούγεται κάτι για κιλά στην τηλεόραση και κάνοντας προσπάθειες ακόμα και σήμερα να μην ξεφύγεις, ωραίο είναι να μετράμε λίγο τα λόγια μας στην τηλεόραση. Αν έθιξα τη Σταματίνα ή κάποιον συνεργάτη της, δεν το ήθελα. Το λέω ειλικρινά».

Η Ελένη Μενεγάκη στέλνει το μήνυμά της για το θέμα με την εμφάνιση της Σίσσυς Χρηστίδου