Η απάντηση του Νίκου Ρογκάκου: «Λέω την άποψή μου ως οικονομικός συντάκτης»

«Ο καθένας έχει τη διαδρομή του, έχει τις αξίες του και δεν μπορείς με τόση ευκολία να κάνεις τέτοια κριτική σε έναν άνθρωπο...»

Μεγάλη κόντρα δημιουργήθηκε μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και του ΑΝΤ1 με αφορμή το δελτίο ειδήσεων του σταθμού το περασμένο Σάββατο, πριν την Κυριακή των εκλογών, που θεωρήθηκε υπερβολικά φιλοκυβερνητικό. Μετά την ανάδειξη ενός βίντεο από την εκπομπή Ράδιο Αρβύλα η οποία σατίρισε τον δημοσιογράφο του καναλιού Νίκο Ρογκάκο, ακολούθησε η έντονη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ που ζήτησε την παρέμβαση εισαγγελέα και του ΕΣΡ κατηγορώντας το κανάλι για «φιλοκυβερνητική προπαγάνδα που παραβιάζει κατάφωρα την εκλογική νομοθεσία».

Στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη, ο Νίκος Ρογκάκος έδωσε το βράδυ της Τετάρτης την απάντησή του: «Να μην πω την άποψή μου ως οικονομικός συντάκτης; Εγώ δε ζητάω να συμφωνήσουν μαζί μου όλοι οι άνθρωποι. Λέω την άποψή μου όπως νομίζω ότι πρέπει να την πω. Πρέπει δηλαδή να σε κάνουν «γαλάζιο Πρετεντέρη»; Το άκουσα κι αυτό. Ο καθένας έχει τη διαδρομή του, έχει τις αξίες του και δεν μπορείς με τόση ευκολία να κάνεις τέτοια κριτική σε έναν άνθρωπο ο οποίος θα λέει την άποψή του όπως την πιστεύει, χωρίς να του την υπαγορεύει κανείς. Όταν λέω την άποψή μου εκπροσωπώ τον εαυτό μου, όταν λέω το ρεπορτάζ εκπροσωπώ τον ΑΝΤ1. Διαχώρησα την άποψη από το ρεπορτάζ. Αποδέχομαι κάθε καλοπροαίρετη κριτική, όμως, οι συνάδελφοι οι οποίοι έγραψαν ή είπαν… χτύπησε το τηλέφωνό μου να ρωτήσουν κι εμένα; Τόση φασαρία γιατί πράγμα ακριβώς; Για μια άποψη»;

//www.youtube.com/embed/Ozlc7AKw9lU

Διαβάστε ακόμα:

Τα «καρφιά» του Αντώνη Κανάκη για τον ΑΝΤ1