Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Όταν με ρωτάνε για το Survivor και τον Σάκη Τανιμανίδη…»

Γρηγόρης Αρναούτογλου

"Δεν μπορούμε να ζούμε πίσω από αυτό το φάντασμα"!

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε στη ραδιοφωνική εκπομπή του Λάμπρου Κωνσταντάρα, «Ο Λαμπρούκος Μπαλαντέρ», για το Nomads, τα νούμερα τηλεθέασης, το Survivor και τον Σάκη Τανιμανίδη.

«Το τηλεοπτικό αποτέλεσμα είναι για μένα υπέροχο, είναι μια καταπληκτική δουλειά, είμαι πολύ περήφανος για αυτή την παραγωγή που βγάζει ο ΑΝΤ1. Όσον αφορά στην τηλεθέαση υπάρχει αυτό το φάντασμα του Survivor που είχε να κάνει με αριθμούς 50% και 60%. Το έχω ζήσει και στο παρελθόν με άλλα παιχνίδια. Το Survivor εμφανίστηκε μετά από 10 χρόνια που είχαμε να δούμε reality επιβίωσης και ήταν σαν να ξεκίνησε από την αρχή όλη αυτή η ιστορία. Δεν μπορούμε να ζούμε πίσω από αυτό το φάντασμα.

[dfp_ads id=236982]

Ο μήνας Οκτώβριος πήγε πάρα πολύ καλά, έκλεισε πρώτος ο ΑΝΤ1 και με τη βοήθεια του Nomads. Τώρα που βρίσκεται στα μισά του, όλα αυτά τα παιχνίδια κάνουν μια μικρή κοιλιά για ένα χρονικό διάστημα πάρα πολύ μικρό. Θα μπορούσε κάποιος να πει ότι περίμενε πολύ μεγάλα νούμερα. Εγώ μένω στο αποτέλεσμα ότι όλον τον Οκτώβριο ήταν πρώτο στην ώρα του. Τώρα, αν υπάρχουν σκαμπανεβάσματα, αυτή είναι μια δύσκολη που προσπαθείς να την προσπεράσεις.

Κάποιοι αντί να χαίρονται που γίνονται τέτοιες παραγωγές που βγαίνει ένα αποτέλεσμα τόσο ωραίο και που εργάζεται τόσος πολύς κόσμος, ψάχνουν να βρουν ποιο είναι το καλύτερο, ποιο είναι το χειρότερο, γιατί δεν πήγε τόσο… Βρε άσε να το απολαύσει ο κόσμος πρέπει να ζούμε με την επιτυχία ενός προγράμματος που καλώς ή κακώς έκανε και μπράβο τους που το έκαναν. Επειδή έγινε ένα πρόγραμμα, δεν θα γίνουν ποτέ άλλα προγράμματα;

Το αστείο είναι ότι πολλές εκπομπές που ασχολούνται με αυτά, δεν ξέρω τι νούμερα κάνουν. Εντάξει, τι να κάνουμε τώρα; Να μην ξαναγίνουν δουλειές; Τα άλλα κανάλια να μην κάνουν πράγματα; Να μην φτιάξουν καινούρια προγράμματα;

Όταν με ρωτάνε, τάχα για να με φέρουν σε δύσκολη θέση, για το Survivor ή τον Σάκη Τανιμανίδη που παρουσίασε το Survivor καταπληκτικά γι’ αυτή την μικρή τηλεοπτική εμπειρία που είχε σε ρόλο πρωταγωνιστικό, προσπαθώ να πω μακάρι όλοι οι άνθρωποι να έχουν τις ευκαιρίες τους να καταφέρουν πράγματα».