GNTM Τελικός: Ο Άγγελος Μπράτης αποκάλυψε τον λόγο που λείπει από το πλατό

Άγγελος Μπράτης

Ποια είναι η... GNTM αλήθεια για την απουσία του;

Τόσο στον ημιτελικό του GNTM όσο και τον μεγάλο τελικό, ο Άγγελος Μπράτης απουσίαζε από το πλατό πραγματοποιώντας την εμφάνιση του μέσω skype στο videowall.

Πολλοί αναρωτήθηκαν τι συμβαίνει και ήρθε ο ίδιος, το βράδυ της Τρίτης, κατά τη διάρκεια του μεγάλου τελικού να δώσει την απάντηση και να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Πιο συγκεκριμένα, στο δεύτερο μέρος της βραδιάς, ο Άγγελος Μπράτης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «παιδιά, σας οφείλω μια εξήγηση για ποιο λόγο δεν βρίσκομαι εκεί μαζί σας στις τελευταίες και πιο σημαντικές δοκιμασίες για εσάς. Αυτό συμβαίνει με μεγάλη μου λύπη. Κάποια στιγμή με πήραν ένα τηλέφωνο και μου είπαν ότι είχα βρεθεί μαζί με κάποιον ο οποίος ήταν ένα επιβεβαιωμένο κρούσμα του COVID. Οπότε απομάκρυνα τον εαυτό μου αυτομάτως με κάθε ασφάλεια και προστασία για να προστατεύσω εσάς, όλο το πλατό, όλους τους συνεργάτες μας».

«Όλα μου τα τεστ έχουν βγει αρνητικά, για να πούμε τα σημαντικά, δεν έχω κανένα σύμπτωμα, είμαι υγιέστατος, απλώς αποφάσισα, επειδή επικρατεί ένας πανικός γενικά αυτή τη στιγμή και ο κόσμος είναι μπερδεμένος, ότι δεν θέλω να πιέσω κάποιον ψυχολογικά. Μπορεί να φοβάται, μπορεί να έχει ανασφάλεια. Για αυτό τον λόγο δεν ήρθα απόψε μαζί σας αν και θα το ήθελα πάρα πολύ» πρόσθεσε ο κριτής του GNTM.

Έτσι, λοιπόν, «λύθηκε» το μυστήριο της απουσίας του κριτή του GNTM!