GNTM: «Στο bootcamp δεν είχαμε ούτε νερό, πολλές κοπέλες ήταν στα όρια της λιποθυμίας»

GNTM

«Όπως είδαμε και σε επεισόδια, κάποιοι γνωρίζονταν ήδη μεταξύ τους. Όταν κάποια κοπέλα είναι με έναν διάσημο, είναι λογικό να περάσει στην επόμενη φάση».

Στην κάμερα του Happy Day και τη Μαρία Αντωνά μίλησε η 17χρονη Αλεξία Αποστολάτου, η οποία εξέφρασε την πικρία της που απορρίφθηκε από τους κριτές του GNTM στο bootcamp.

«Στο bootcamp ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα, γενικά υπήρχε πολύ αδικία. Η αλήθεια είναι ότι δεν το είχα τόσο στο μυαλό μου τόσο άγρια, να το πω έτσι. Πίστευα ότι τουλάχιστον θα υπήρχε μια ισορροπία και τα πράγματα θα είναι πιο απλά. Ήμουν πολύ μικρή, είχα αρκετά τατουάζ, οπότε περίμενα μια άλφα αντίδραση, αλλά δεν περίμενα αυτή την αντίδραση.

Είχαμε έναν ψύκτη, ο οποίος δεν ήταν στην πρίζα και το θεωρώ λίγο άδικο με τόσες κάμερες, τόσα φώτα να μην είχαν μια πρίζα για να μας βάλουν να πιούμε λίγο νερό. Το φαγητό, επίσης, δεν υπήρχε, αρκετές κοπέλες ήταν στα όρια της λιποθυμίας, βάζω κι εμένα μαζί.

Πιστεύω ότι σίγουρα είχαν καταλήξει οι κριτές για το ποιες θα βάλουν στο σπίτι. Η γνώμη μου είναι ότι λειτουργούν πάρα πολύ με τα μέσα. Όπως είδαμε και σε επεισόδια, κάποιοι γνωρίζονταν ήδη μεταξύ τους. Όταν κάποια κοπέλα είναι με έναν διάσημο, είναι λογικό να περάσει στην επόμενη φάση. Είναι άδικο για τις άλλες κοπέλες που ασχολούνται πρώτη φορά και θέλουν να κάνουν κάτι μέσω αυτού του παιχνιδιού, ενώ δεν έχουν γνωριμίες και δεν έχουν κάνει κάτι στο χώρο», είπε η Αλεξία Αποστολάτου.