Γνωστός Έλληνας ηθοποιός άστεγος στο δρόμο! Τον πέταξε ή αδερφή του έξω από το πατρικό τους!

άστεγος

Ο ίδιος λυγίζει μπροστά στην κάμερα και κάνει έκκληση για έλεος στην αδερφή του!

Ο Δημήτρης Κατσιμάνης που έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές σειρές και ταινίες όπως οι: 17 σφαίρες για έναν άγγελο και Με τον Ορφέα τον Αύγουστο, βρέθηκε στο πλατό της Αννίτας Πάνια για να διηγηθεί τη δική του δραματική ιστορία. Ο ηθοποιός έμεινε ενάμιση χρόνο άστεγος στο δρόμο, καθώς τον έβγαλε από το πατρικό του σπίτι η ίδια του η αδερφή! Ο ίδιος αναφέρει με μάτια βουρκωμένα:

[dfp_ads id=236982]

«Κάποια στιγμή λέω «ως εδώ ήταν, τελείωσε η ζωή για σένα»! Βγήκε απόφαση έξωσής μου. Εγώ δεν το δέχτηκα, ταμπουρώθηκα και με έδιωξε σηκωτό η αστυνομία. Βρέθηκα εντελώς στο δρόμο. Κοιμήθηκα στο δρόμο, στο τσιμέντο, σε ένα χαρτόνι, με κρύο, με χιόνι, με καύσωνα… Η ίδια μου η αδερφή μου έκανε έξωση από το ίδιο μου το σπίτι με την αστυνομία. Εγώ την αγαπάω, γιατί λέω «το αδελφικό αίμα πού κατοικεί τελικά»;

Είχα στρώσει ένα χαρτόνι και από πάνω είχα βάλει έτσι κάποιες κουβέρτες που μου έδωσαν οι περαστικοί. Λύγισα, έκλαψα, έφτασα σε απόγνωση! Φοβάσαι, δεν ξέρεις τι θα σου ξημερώσει, μπορεί να σε σκοτώσουν, κινδυνεύει η ζωή σου.

Ζω με αυτόν τον τρόμο! Δεν κοιμάμαι γιατί φοβάμαι ότι θα έρθουν πάλι να με πετάξουν στον δρόμο».

Ο Δημήτρης Κατσιμάνης βρίσκεται εδώ και 17 χρόνια στα δικαστήρια με την αδερφή του. Στο τέλος της κουβέντας του με την Αννίτα Πάνια λύγισε και έκανε έκκληση στην αδερφή του να δείξει έλεος.