Γιώργος Παπαδάκης – Γρηγόρης Αρναούτογλου έλυσαν on air τις διαφορές τους

«Κάποιοι φίλοι με ενημέρωσαν ότι «έγινε μια απρέπεια...»

Με μία αιφνιδιαστική επίθεση στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο Γιώργος Παπαδάκης, υπερασπίστηκε τον εαυτό του εν θερμώ το πρωί της Παρασκευής. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μιλώντας αργότερα για το περιστατικό, εξήγησε πως πρόκειται για μια παρεξήγηση και πως η μεγαλύτερη στεναχώρια του ήταν πως ο Γιώργος Παπαδάκης πίστεψε πως ο ίδιος θα έλεγε κάτι τέτοιο. Ο Γιώργος Παπαδάκης σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου παραδέχτηκε ότι τον αδίκησε και η υπόθεση θεωρείται ότι έληξε…

«Κάποιοι φίλοι με ενημέρωσαν ότι «έγινε μια απρέπεια Γιώργος εις βάρος σου». Εγώ ξέρεις λειτουργώ περίπου σαν και εσένα. Εν θερμώ λοιπόν απάντησα και πιστεύω ότι σε αδίκησα. Το θετικό ξέρεις ποιο ήταν; Ότι είδα τις εκπομπές σου. Καταρχήν επιμένω ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο αυτό που κάνεις και θέλει πάρα πολύ προσπάθεια για να το καταφέρεις. Θα σου πω έναν, ο οποίος το παίζει και μάγκας, στον οποίον είχαν αναθέσει πριν από 20 χρόνια να κάνει μια εκπομπή σα του Λέτερμαν που κάνεις εσύ. «Έφαγε μια φόλα, από εδώ μέχρι… Ξέρεις ποιος ήταν αυτός; Γιώργος Παπαδάκης. Ρε συ μπαγάσα καλός είσαι.» είπε ο Γιώργος Παπαδάκης και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου απάντησε:
«Ευχαριστώ πολύ, η αλήθεια είναι ότι εσύ κάνεις για Λέτερμαν, εμένα δεν είναι ο στόχος μου αυτός. Να σου πω συγχαρητήρια που έχεις το θάρρος που το λες δημοσίως πως με αδίκησες.»