Γιώργος Νινιός: «Ήταν πολύ προσβλητικά τα πράγματα, έφυγα»

Γιώργος Νινιός

Ο Γιώργος Νινιός για τις αδικίες στο χώρο του θεάτρου, την τηλεόραση και τη σχέση με τη μητέρα του

Συνέντευξη στη δημοσιογράφο Κατερίνα Νινιού για λογαριασμό της εκπομπής «Πρωινό Μας» παραχώρησε ο Γιώργος Νινιός. Ο ηθοποιός, που φέτος συμμετέχει στην παράσταση «Τσιτάχ: η ερημιά του τερματοφύλακα» στο θέατρο Σταθμός, μίλησε για τις αδικίες που έχει βιώσει στο θέατρο, τη μοναξιά και τη σχέση με τη μητέρα του.

«Είμαι ο γιος της μαμάς κανονικά. Αλλά είναι μούτρο αυτή, δεν είναι η κλασική περίπτωση. Πριν από πολλά χρόνια με είχε ρωτήσει 1-2 φορές πότε θα παντρευτώ, τώρα το έχει σταματήσει» αναφέρει ο ηθοποιός και προσθέτει: «Έχω μάθει να ζω μόνος μου και δεν με χαλάει. Ξέρω ότι θα πληρώσω το ανάλογο αντίτιμο, αυτό επέλεξα όμως».

Έχει νιώσει αδικία, όταν δεν χτυπάει το τηλέφωνο για κάποια δουλειά; Ο Γιώργος Νινιός απαντά: «Και ποιος δεν έχει νιώσει αδικία; Όταν δεν χτυπάει το τηλέφωνο, είναι πολύ λογικό. Έτσι είναι αυτή η δουλειά. Δεν χτυπάει γιατί δεν ενδιαφέρω ή γιατί ο ρόλος αφορά κάποιον άλλο».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο ηθοποιός μιλά και για τις δύσκολες συνεργασίες που του έχουν συμβεί. «Σε μία παραγωγή δεν τα κατάφερα, έφυγα. Ήταν πολύ προσβλητικά τα πράγματα κι αυτά πηγαίνουν μέχρι ένα σημείο» αναφέρει χαρακτηριστικά.