Γιώργος Ματαράγκας: Όλα όσα είπε για «Λάμψη» και «Καλημέρα Ζωή»

«Δεν μπορούσαμε να περπατήσουμε στον δρόμο, γινόταν χαμός».

Στο πλατό της εκπομπής «Μη χανόμαστε» βρέθηκε ο ηθοποιός Γιώργος Ματαράγκας, ο οποίος μίλησε στη Ναταλία Γερμανού για την εποχή που έπαιζε στη «Λάμψη» και στο «Καλημέρα Ζωή».

«Είμαι ο μακροβιότερος ηθοποιός καθημερινής σειράς. Ξεκίνησα την πρώτη μέρα της «Λάμψης» και τελείωσα την τελευταία μέρα του «Καλημέρα Ζωή». Είναι μια επιτυχία που δεν πρόκειται να ξαναγίνει στην Ελλάδα ποτέ. Οι εποχές εκείνες ήταν καταπληκτικές, δεν μπορούσαμε να περπατήσουμε στο δρόμο, γινόταν χαμός. Εκτός από την αναγνωρισιμότητα, την αγάπη του κόσμου που ακόμα και σήμερα, αν και έχουν περάσει εφτά, οκτώ χρόνια, που πάλι δεν μπορούμε να περπατήσουμε στο δρόμο.

Όταν είσαι στα σπίτια των ανθρώπων 15 ολόκληρα χρόνια, δεν ξεχνιέσαι. Και βλέπεις την αγάπη του κόσμου, ακόμα και σήμερα, πάρα πολύ έντονη και συγκινητική. Κερδίσαμε χρήματα, ένσημα πάρα πολλά, που δεν είναι εύκολα πράγματα στη δουλειά μας συν την αναγνωρισιμότητα. Το πιο σημαντικό απ' όλα είναι η αγάπη του κόσμου. Τα έβλεπε όλη η Ελλάδα. Δηλαδή αυτά τα νούμερα, μιλάμε για 50άρια. Στην Κύπρο έκανε 80%, δεν έχουν ξαναγίνει αυτά τα πράγματα ποτέ».