Γιώργος Λιάγκας: «Υπάρχει μια εκπομπή που γίνονται κανονισμένες φάρσες, δεν μπορώ να λέω ψέματα και ας τελειώσει η καριέρα μου»

Γιώργος Λιάγκας

"Άνθρωποι που κάνουν υποτίθεται χιούμορ, βγαίνουν και εκτελούν ανθρώπους κανονικά χρόνια στην τηλεόραση, το έχουμε δει. Μην πω ονόματα τώρα".

Με αφορμή την φάρσα που έκανε ο Άρης Καβατζίκης στον Νίκο Μάνεση, ο Γιώργος Λιάγκας έκανε μια συγκεκριμένη αναφορά στο Πρωινό την Τετάρτη. Ο παρουσιαστής «φωτογράφισε» συγκεκριμένη εκπομπή -όχι το Πάμε Δανάη- στην οποία γίνονται φάρσες και τόνισε ότι οι φάρσες αυτές είναι στημένες.

Ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε χαρακτηριστικά τα εξής: «Στο όνομα της φάρσας γίνονται τα μεγαλύτερα εγκλήματα. Άνθρωποι που κάνουν υποτίθεται χιούμορ, βγαίνουν και εκτελούν ανθρώπους κανονικά χρόνια στην τηλεόραση, το έχουμε δει. Μην πω ονόματα τώρα.

Να πούμε αλήθεια στον κόσμο; Εγώ δεν μπορώ να λέω ψέματα και ας τελειώσει η καριέρα μου. Υπάρχει μια τηλεοπτική εκπομπή που κάνει φάρσες. Οι φάρσες είναι όλες προκανονισμένες. «Θα σε πάρει τρεισήμισι ώρα ο Λιάγκας να σου κάνει φάρσα». Είναι κανονισμένες οι φάρσες. Έτσι γίνονται φάρσες και γίνεται και λίγο πλακίτσα. Μην λέμε ψέματα στον κόσμο. Τον Μάνεση δεν του είπαν ότι θα τον πάρουν τηλέφωνο και πάλι καλά αντέδρασε».