Γιώργος Λιάγκας κατά Ελένης Φουρέιρα: «Είπε ψέματα ότι δεν είναι από την Αλβανία! Υπερφίαλη»!

Ελένη Φουρέιρα

Κακός χαμός στο Πρωινό! - Αντώνης Καφετζόπουλος: «Η Επίδαυρος πρέπει να κλείσει και να σταματήσουν οι άνθρωποι να της συμπεριφέρονται σαν να είναι ένα θεατράκι»!

Η Επίδαυρος και οι καλλιτέχνες που επιθυμούν να παίξουν στο αρχαίο θέατρο βρίσκονται με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο στο επίκεντρο σχολίων και κριτικής το τελευταίο διάστημα. Η Ελένη Φουρέιρα ανακινεί το θέμα με την αποψινή της εμφάνιση στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ενώ την ίδια στιγμή, ο Αντώνης Καφετζόπουλος δίνει μια άλλη διάσταση στο ζήτημα. Στη μέση ο Γιώργος Λιάγκας οργισμένος…

Συνάδελφοί μου θεωρούν ότι είναι απευθείας κληρονόμοι του Ευριπίδη

«Η Επίδαυρος πρέπει να κλείσει και να σταματήσουν οι άνθρωποι να της συμπεριφέρονται σαν να είναι ένα θεατράκι. Η Επίδαυρος είναι ένα πολύ σοβαρό μνημείο από την αρχαιότητα και πρέπει να παραμείνει ένα μνημείο, αρχαιολογικός χώρος και μουσείο, τίποτα άλλο. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να παίζουμε στην Επίδαυρο, κανένας απολύτως! Είμαι της άποψης ότι οι αρχαιολογικοί χώροι πρέπει να παραμένουν αρχαιολογικοί χώροι. Εκτάκτως μπορεί να συμβαίνουν εκδηλώσεις. Στον Παρθενώνα δεν μπορώ να διανοηθώ ότι θα πηγαίναμε να κάνουμε καραγκιοζιλίκια με χλαμύδες επειδή έτυχε να είναι στο κέντρο της πόλης. Το σεβόμαστε. Κατά τον ίδιο τρόπο πρέπει να σεβαστούμε και την Επίδαυρο. Έχω δημιουργήσει πολλές αντιπάθειες σε συναδέλφους μου οι οποίοι θεωρούν ότι είναι απευθείας κληρονόμοι του Ευριπίδη», δήλωσε ο Αντώνης Καφετζόπουλος δίνοντας λαβή για νέα σχόλια στο Πρωινό.

Έκανα όνειρα που κάποιοι γελούσαν όταν τους τα έλεγα

Εκεί που έγινε χαμός, όμως, ήταν με τη νέα δήλωση της τραγουδίστριας. Η Ελένη Φουρέιρα αναφέρει: «Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να κόβει τα όνειρα κανενός. Είμαι ένα παιδί που έκανα όνειρα πολύ μεγάλα εκεί που ήμουν και βρισκόμουν κι όταν ήρθα εδώ. Όνειρα που κάποιοι γελούσαν όταν τους τα έλεγα. Ο κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να κάνει όνειρα, όποια κι αν είναι αυτά. Αν έβγαζα μια ανακοίνωση στο twitter «θέλω να παίξω στην Επίδαυρο», θα το καταλάβαινα αυτό. Όταν έρχεται ένας δημοσιογράφος και σου λέει «θα ήθελες να κάνεις αυτό;», να του πω όχι; Δεν σκέφτηκα ότι το όνειρό μου είναι αυτό. Σκέφτηκα ότι με πολύ δουλειά μπορείς να κάνεις πράγματα στη ζωή σου που δεν φαντάζεσαι. Έχω κάνει μαθήματα υποκριτικής».

Πρέπει να είμαστε περήφανοι γι’ αυτό που είμαστε, για την καταγωγή μας

Ο Γιώργος Λιάγκας έγινε έξαλλος και είπε τα εξής για την Ελένη Φουρέιρα: «Για να μην τρελαθούμε τώρα, νομίζω ότι τη συμβουλεύουν λάθος το κορίτσι αυτό. Πολύ λάθος. Αποκτά στρεβλή δημοσιότητα. Το όνειρό σου είναι θεμιτό, δεν το λες όμως. Η σεμνότητα επιβάλει να πεις όχι. Είπε ψέματα ότι δεν είναι από την Αλβανία επειδή ντρεπόταν. Το διόρθωσε μετά. Υπερφίαλη! Έκανε λάθος για μένα και στην αρχή που δεν έλεγε την καταγωγή της. Πρέπει να είμαστε περήφανοι γι’ αυτό που είμαστε, για την καταγωγή μας, γι’ αυτά που έχουμε κάνει».