Γιώργος Καπουτζίδης: Η σύγκριση με τον Λιάγκα και οι διαφορές του The Voice

Γιώργος Καπουτζίδης
Τι αποκαλύπτει για τη χημεία των coaches;

Ο Γιώργος Καπουτζίδης περιμένει με ανυπομονησία να πατήσει στη σκηνή του The Voice για να αρχίσει να τσιγκλά τους coaches.

Τι λέει για τους coahes;

«Μου αρέσει πολύ. Έχω τη χαρά να κάνω κάτι που το έβλεπα σαν τηλεθεατής και το έβλεπα πάντα. Είναι πολύ όμορφο αυτό να δουλεύεις σε κάτι το οποίο σου αρέσει. Από εκεί και πέρα έχω και τη χαρά να έχω τους coaches. Νομίζω ότι αρέσει και στους ίδιους. Αισθάνονται ότι παίζουν. Το δίδυμο Έλενας – Πάνου είναι το πιο τρελό. Έχουν πολύ γέλιο. Μέσα σε αυτή την τρέλα, έρχεται ο Σάκης και τους παίρνει τους παίκτες. Και ο πιο σοβαρός ο οποίος επίσης κάνει τις πιο απίστευτες τρίπλες και μας αφήνει πολλές φορές άναυδους είναι ο Κωστής» αναφέρει ο παρουσιαστής σε δηλώσεις του.

Ο Γιώργος Λιάγκας και η σύγκριση

Όσον αφορά στη σύγκριση με τον Γιώργο Λιάγκα, προκάτοχο της θέσης του παρουσιαστή του The Voice, ο Γιώργος Καπουτζίδης αναφέρει:

«Με τον Γιώργος είμαστε πολύ διαφορετικοί ούτως ή άλλως, οπότε διαφορετικά θα το κάνουμε κιόλας. Κι ο καθένας τον εαυτό του έχει αν δώσει στην ουσία.»

Οι διαφορές του The Voice

«Νομίζω στο δικό μας The Voice θα δούμε περισσότερα Blinds, για αυτό έχουμε και περισσότερα επεισόδια και έχω την αίσθηση, αυτά δεν ξέρω να σας τα πω στο 100% ακόμα ότι θα είναι και μεγαλύτερες οι ομάδες» αποκαλύπτει ο Γιώργος Καπουτζίδης αναφορικά με τις διαδικασίες του παιχνιδιού.