Γιάννης Ζουγανέλης: Η απάντηση του για το κόψιμο από τον Σαββόπουλο στην συναυλία στο Καλλιμάρμαρο

Γιάννης Ζουγανέλης

Ο τρόπος που έκοψε ο Διονύσης Σαββόπουλος τον Γιάννη Ζουγανέλη την ώρα που παράφραζε τους στίχους του σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως.

Ο τρόπος που έκοψε τον Γιάννη Ζουγανέλη ο Διονύσης Σαββόπουλος, καθώς τραγουδούσε το τραγούδι του «Το χειμώνα ετούτο» με άλλους στίχους συζητήθηκε έντονα τις επόμενες ημέρες. Ο Διονύσης Σαββόπουλος βγήκε στην σκηνή πριν τελειώσει η μουσική και πιάνοντας στην πλάτη τον Γιάννη Ζουγανέλη πήρε εκείνος το λόγο αναφέροντας:

[dfp_ads id=236982]

«Αγνώριστο μου το έκανες το τραγούδι, επειδή σε αγαπάω και σε γουστάρω. Είσαι ο Γιάννης Ζουγανέλης. Να είσαι καλά αγόρι μου. Μα έχει το χιούμορ του συμμαθητή στην εκδρομή που παίρνει το μικρόφωνο του πούλμαν. Είναι δηλαδή καλόκαρδος». Πολλοί θεώρησαν ότι πρόκειται για κάποιο επεισόδιο ανάμεσα στους δύο καλλιτέχνες, όμως στην πραγματικότητα είναι μια απόδειξη του πόσο καλά κάνουν αυτό που ξέρουν… διασκεδάζουν τον κόσμο.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης σε συνέντευξη του στην Secret και στην Σάσα Σταμάτη αποκαλύπτει ποια είναι η αλήθεια πίσω από αυτό που είδαμε:

«Όλο ήταν απολύτως προβαρισμένο. Ο Σαββόπουλος δεν είναι ηλίθιος να μη έχει προσχεδιάσει το παραμικρό. Είναι από τους πιο ευφυείς ανθρώπους. Αυτό που συνέβη έγινε για να φανεί ότι εγώ διασκεύασα το κομμάτι του και μου είπε: «Μου το χάλασες», κάνοντας χιούμορ.»