Γιάννης Τσιμιτσέλης: Πώς πήρε την απόφαση για τη «Μουρμούρα» ενώ ήταν στο «Παρτάλι»;

«Στο δημοψήφισμα πέσαν πάνω μου να με «φάνε».

Στο «Όλα Πρώτη φορά» μίλησε το βράδυ της Τρίτης ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, για την απόφαση του να μπει στην σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» ενώ εκκρεμούν ακόμα επεισόδια για το «Κάτω Παρτάλι».
«Ήμουν και είμαι στο «Παρτάλι». Μου έγινε η πρόταση στον Alpha και τους είπα ότι είμαι στο «Παρτάλι». Μετά κατόπιν σκέψεως, μίλησα με το δημιουργό της σειράς του «Κάτω Παρτάλι» και μου είπε «πήγαινε, εφόσον έχουμε κάποια θέματα ακόμα με το «Παρτάλι» και δεν ξέρω τι θα ξημερώσει». Αυτή την εποχή, η σιγουριά είναι πολύ σπουδαίο πράγμα και τη σιγουριά αυτή μου την έβγαλε ο Alpha. Ελπίζω και πιστεύω πως θα συνεχιστεί και αν συνεχιστεί θα είμαι και στο «Παρτάλι».
Ο ηθοποιός αναφέρθηκε ακόμα στην περίοδο του δημοψηφίσματος, αλλά και τις αντιδράσεις που δέχτηκε μιλώντας ανοιχτά για τη θέση του απέναντι σε αυτό μέσω του Facebook.
«Εγώ είχα πάρει μια ουδέτερη θέση γιατί δεν ήθελα να επηρεάσω κανέναν και τη μέρα πριν το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος ανακοίνωσα ότι είπα ναι και πέσαν πάνω να με φάνε. Εν τω μεταξύ υπήρχε ένα διάστημα στο Facebook που μπορούσε ο καθένας να βρίσει τον άλλον ανά πάσα ώρα και στιγμή για ψύλλου πήδημα. Πιο πολύ για τα πολιτικά και τις θέσεις του καθενός. Από τη μία μετάνιωσα, αλλά από την άλλη είναι έτσι ο χαρακτήρας μου που δεν μπορώ να κρατηθώ, άμα δω κάτι που με νευριάζει θα μιλήσω εφόσον το Facebook είναι δικό σου μέσο επικοινωνίας.»