Γιάννης Κότσιρας: «Δεν πήγα στο Voice γιατί…»

Τι είπε για Αντώνη Ρέμο και Δέσποινα Βανδή; Τι πιστεύει για τον ΣΥΡΙΖΑ;

Απέναντι από τον Γιώργο Λιάγκα κάθισε σήμερα ο Γιάννης Κότσιρας και μία από τις ερωτήσεις που κλήθηκε να απαντήσει ήταν και ο λόγος που είπε «όχι» στην πρόταση του ΑΝΤ1 να πάρει μέρος στο The Voice ως κριτής.

«Για τη συγκεκριμένη εποχή, με αυτά που ζούμε στην καθημερινότητά μας, εγώ δεν θα μπορούσα να βρω τον εαυτό μου μέσα σε ένα -κατά τα άλλα αξιοπρεπές- μουσικό show, στο οποίο κάποια στιγμή χάνεται η μουσική. Αρχίζει από ένα σημείο και μετά να γίνεται… τι είπαν πίσω από τις κάμερες, τσακώθηκε ο ένας με τον άλλον… το οποίο δεν έχει να κάνει με τη μουσική. Ποιος ήταν το επίκεντρο; Δεν ήταν τα παιδιά. Ήταν αυτό που συνέβαινε. Δεν ήταν η μουσική. Επίσης, τι γίνεται μετά; Εκτός από 2-3 εξαιρέσεις, πόσα παιδιά έχουν καταστραφει από τα μουσικά reality»; 

Σε ερώτηση αν είχε πρόβλημα να βρίσκεται στην ίδια επιτροπή με τη Δέσποινα Βανδή και τον Αντώνη Ρέμο, ο τραγουδιστής απάντησε: «Σε καμία περίπτωση δεν θα είχα πρόβλημα να κάτσω δίπλα στην Δέσποινα Βανδή και τον Αντώνη Ρέμο. Είναι καλά παιδιά και σε προσωπικό επίπεδο έχουμε καλή σχέση». 

Βλέπει ο Γιάννης Κότσιρας τον ΣΥΡΙΖΑ ως την επόμενη κυβέρνηση της χώρας; «Αν ωριμάσει στο κομμάτι της ειλικρινούς έκφρασης λίγο περισσότερο μπορεί να πάει».

//www.youtube.com/embed/hSKz1ZUkH4g

Διαβάστε όλα τα νέα για το The Voice εδώ!