«Για μένα η δημοσιογραφία έχει τελειώσει»

Η δημοσιογράφος καταφεύγει σε χαρτορίχτρες και καφετζούδες για να μάθει το μέλλον της.

Η δημοσιογράφος Μάρω Λεονάρδου κυκλοφόρησε το νέο της βιβλίο και στην παρουσίαση του μίλησε στην κάμερα του Alpha αποκαλύπτοντας πως η δημοσιογραφία για εκείνη έχει τελειώσει…

[dfp_ads id=236982]

«Για μένα η δημοσιογραφία έχει τελειώσει, δεν με ενδιαφέρει. Είμαι 32 συνολικά χρόνια στο επάγγελμα γιατί είμαι από τα 18, τα 20-21 στην τηλεόραση. Ε να δουλέψει και κανένας νέος, δεν είμαστε εκεί για πάντα. Δεν αισθάνομαι ότι έχω να προσφέρω κάτι περισσότερο από αυτό που έκανα. Λυπάμαι να βλέπω ανθρώπους της γενιάς μου να μην μπορούν να ξεκολλήσουν από το γυαλί.»

Η ίδια αποκάλυψε στο Happy Day πως καταφέρει σε χαρτορίχτρες και καφετζούδες για να μάθει το μέλλον της… «Και σε χαρτορίχτρα και σε καφετζού έχω πάει. Νομίζω οι περισσότερες γυναίκες στην ηλικία μου και νεότερες. Μην το κρύβουμε τώρα γιατί δεν θα θησαύριζαν όπως θησαυρίζουν αν δεν πηγαίναμε όλοι εμείς. Ξέρω και άντρες που έχουν πάει. Οι άντρες πάνε πιο πολύ σε αστρολόγους που είναι πιο επιστημονικό.» λέει η Μάρω Λεονάρδου. Όσο για την ανάγκη που την ώθησε να πάει εκεί: «Ήταν η ανάγκη να μάθεις το μέλλον. Τι μου επιφυλάσσει η μοίρα.»