«Γεννήθηκα 6.650 γραμμάρια, το έγραψαν και οι εφημερίδες»

«Με σόκαρε η απώλεια της μητέρας μου».

Ο Αντώνης Λουδάρος σε συνέντευξη του στον Γιάννη Βίτσα και στην εκπομπή «Εμείς» εξομολογήθηκε για τα εφηβικά του χρόνια, όταν έχασε τη μητέρα του…

«Εμένα μου ήρθε ψιλονωρίς το χαστούκι της ζωής. Στα 13, κάπου εκεί. Όταν έχασα τη μάνα μου. Οπότε εκεί είπα Αντώνη πρέπει να μεγαλώσεις λίγο τώρα.

[dfp_ads id=236982]

Με σόκαρε η απώλεια της μητέρας μου. Ξαφνικά νιώθεις ότι δεν υπάρχει μήτρα. Τη χάνεις. Και κακά τα ψέματα, η μάνα είναι αυτή που «δένει» μια οικογένεια. Μετά αναγκαστικά αυτός ο ιστός διαλύθηκε. Η γυναίκα που με ανέλαβε από τα 13 μου και «έφυγε» πριν λίγα χρόνια ήταν η δεύτερη μου μάνα. Έγινε ουσιαστική πράξη υιοθεσίας. Ήταν ανύπαντρη, δεν είχε παιδί. Κάποια στιγμή της το ζήτησα κι εγώ να πάρω το όνομα της. Επειδή ήταν η αδελφή της μητέρας μου, ουσιαστικά μπήκε πρώτα το όνομα της μητέρας μου. Ήθελα έτσι να δέσουμε περισσότερο. Ήμουν πολύ τυχερός μέσα στην ατυχία μου. Με αγάπησε πολύ, την αγάπησα κι εγώ. Της το είπα, πρόλαβα να της το πω. Στο τέλος τη φώναζα μαμά» εκμυστηρεύτηκε ο ηθοποιός.

Μάλιστα, ο Αντώνης Λουδάρος αναφέρθηκε στο ότι είχε γεννηθεί 6,650 γραμμάρια!

«Γεννήθηκα 6.650 γραμμάρια. Γνωστή εταιρία είχε αναλάβει για ένα χρόνο να μου χορηγήσει το γάλα. Και έλεγε ο Θοδωρής Αθερίδης… «και το οποίο κατανάλωσες μέσα σε 6 μήνες». Δεν έχω ψάξει να βρω στοιχεία. Μου έλεγε ο συγχωρεμένος ο πατέρας μου ότι εκείνη την περίοδο το έγραψαν και οι εφημερίδες «γεννήθηκε παιδί – μαμούθ!».

Δείτε όσα μοιράστηκε στο βίντεο που ακολουθεί: