Γάμος Ελένης Τσολάκη: Αυτό ήταν το μενού της δεξίωσης!

Γάμος Ελένης Τσολάκη
Δείτε όλα τα πιάτα που απόλαυσαν οι καλεσμένοι του γάμου!

Η Ελένη Τσολάκη και ο Παύλος Πετρουλάκης ανέβηκαν μαζί τα σκαλιά της εκκλησίας και στη συνέχεια γλέντησαν μαζί με τους λαμπερούς καλεσμένους τους, αφού βεβαίως, φρόντισαν να… φάνε καλά; Τι είχε, λοιπόν, το μενού;

Πρώτο πιάτο

Κρητική σαλάτα με κριθαλοκούλουρο, ντομάτα και ανθότυρο

Περαστό

Χορτόπιτα με παραδοσιακό χειροποίητο φύλλο

Δεύτερο πιάτο

Χειροποίητα ravioli γεμιστά με σέσκουλα και ανθότυρο, κρέμα τρούφας και φλοίδες παρμεζάνας

Κυρίως πιάτο

Chateaubriand από φιλέτο γάλακτος με πουρέ πατάτας και σπαράγγια

Περαστό

Γουρουνόπουλο γάλακτος ολόκληρο και αρνί, με sauce μουστάρδας

Επιδόρπιο

  • Γαμήλια τούρτα
  • Καφές mignardises

Επιδόρπια σε buffet

  • Ποτηράκια με διάφορε γεύσεις mousse
  • Φρουτοσαλάτα με φρέσκα καλοκαιρινά φρούτα
  • Baba au rum με κόκκινα φρούτα
  • Καρυδόπιτα με σοκολάτα
  • Λουκουμάδες με μέλι, καρύδια, κανέλα και παγωτό