«Φοβήθηκα με τα ριάλιτι, θορυβήθηκα αρκετά, γιατί…»

«Η δική μου γενιά είχε δει όλα τα ριάλιτι σε μικρότερη ηλικία, αλλά η νέα γενιά δεν είχε ζήσει όλο αυτό το... παραλήρημα»

Ιωάννα Ασημακοπούλου και Αλέξανδρος Μπουρδούμης, ένα από τα αγαπημένα τηλεοπτικά ζευγάρια που απολαμβάνουμε στην σειρά «Το σόι σου» στον Alpha, μίλησαν στο Τηλέραμα και στη Φαίδρα Στάθη για το πως αντιμετώπισαν οι ίδιοι την επέλαση των ριάλιτι…

Η μανία με τα ριάλιτι σας άγχωσε για το μέλλον της μυθοπλασίας;

[dfp_ads id=236982]

«Φυσικά και φοβήθηκα. Η δική μου γενιά είχε δει όλα τα ριάλιτι σε μικρότερη ηλικία, αλλά η νέα γενιά δεν είχε ζήσει όλο αυτό το… παραλήρημα. Ήταν επόμενο αυτό που συνέβη. Αρχικά είχα θορυβηθεί αρκετά, γιατί σκέφτηκα ότι, εκεί που πήγε να επιστρέψει δυναμικά η μυθοπλασία, πάλι βρέθηκε ένα εμπόδιο. Στην πορεία όμως έγινα αισιόδοξη. Πιστεύω ότι μια καλή δουλειά, όχι μόνο σειρά αλλά και εκπομπή, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Η μυθοπλασία μπορεί να τρώει κανένα «χαστούκι», αλλά συνεχίζει ακάθεκτη. Ο κόσμος την έχει ανάγκη, είναι στην κουλτούρα του Έλληνα. Από εκεί και πέρα, αν μια άλλη παραγωγή, ένα ριάλιτι, είναι πολύ καλό, θα πρέπει και αυτό να έχει το χώρο του. Δεν αντιλέγω ότι όλα πρέπει να υπάρχουν», δήλωσε η Ιωάννα Ασημακοπούλου.

Στην 4η σεζόν του το «Σόι» πηγαίνει πολύ καλά, παρά τον ανταγωνισμό με τα ριάλιτι. Αυτό σας κάνει να νιώθετε ασφάλεια;

«Σίγουρα μας χαροποιεί, επειδή βλέπουμε ότι υπάρχει μια δυναμική η οποία από χρόνο σε χρόνο μεγαλώνει, σε ένα τοπίο που δεν ευνοεί τις σειρές. γενικότερα το κομμάτι της μυθοπλασίας του ALPHA αποδεικνύει πως δεν ισχύει αυτό που λένε συχνά ότι «ο κόσμος αυτά θέλει να δει». Ο κόσμος θέλει να δει κάτι που θα του τραβήξει την προσοχή. Μπορεί να είναι η «κλειδαρότρυπα», αλλά μπορεί να είναι και μια έξυπνη κωμική ή δραματική σειρά. Σίγουρα δείχνει κάτι ότι το κοινό την παρακολουθεί πιστά 4 χρόνια», είπε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.