Φώτης Σεργουλόπουλος – Μαρία Μπακοδήμου: Ο πραγματικός λόγος που δεν κάνουν τηλεόραση

Φώτης Σεργουλόπουλος
Τι δήλωσαν οι μέχρι πριν λίγο καιρό συνεργάτες;

Μετά από πολλά χρόνια τηλεοπτικής παρουσίας, το δίδυμο Φώτης Σεργουλόπουλος – Μαρία Μπακοδήμου μένει εκτός τηλεόρασης. Οι δημοσιογράφοι συνάντησαν τους παρουσιαστές και αποκάλυψαν τους λόγους που τους κρατούν μακριά από τις οθόνες μας.

«Αισθάνομαι πάρα πολύ ανακουφισμένος. Άσχετα με το τι θα γινόταν με την εκπομπή, είχα αποφασίσει από τον Μάρτιο να κάνω αυτή την παράσταση. Η τηλεοπτική κατάσταση είναι λίγο ρευστή και χαίρομαι που δεν έχω εμπλακεί σε περιπέτειες αυτή τη στιγμή. Αυτή ήταν και η απόφασή μας να μην κάνουμε εκπομπή μαζί με την Μαρία, γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο. Θέλαμε πρώτα να δούμε πως ήταν το τηλεοπτικό σκηνικό. Δεν ήταν εύκολο τη στιγμή που μπαίναμε σε ένα καινούργιο κόνσεπτ να ξεκινήσουμε σε τόσο θολό σκηνικό», σημείωσε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

«Η επιλογή του να είσαι εκτός είναι τελείως προσωπική και δεν χρειάζεται τύχη, χρειάζεται εκτίμηση μιας κατάστασης και το εάν σου ταιριάζει ή όχι γιατί μπορεί να μην σου ταιριάζει και μπορεί να είσαι μέσα. Σίγουρα χάνουμε μια περίοδο μεγάλων συγκινήσεων, γι’ αυτούς που είναι μέσα. Όταν έχεις κάποιες προτάσεις με τις οποίες δεν συμφωνείς κάθε φορά, μάλλον είναι επιλογή. Όταν κάτι χάνεις, κερδίζεις κάτι άλλο», συμπλήρωσε η Μαρία Μπακοδήμου.