Φώτης Σεργουλόπουλος και Τζένη Μελιτά απαντούν στον Κώστα Τσουρό

Φώτης Σεργουλόπουλος

"Χαίρομαι που τα λέω και βοηθάμε κόσμο που δεν μπορεί να μιλήσει για τον εαυτό του, να βρει το θάρρος να μιλήσει για πράγματα που θα ήθελε να πει και να ζήσει μια ζωή ελεύθερη κι όχι κρυμμένη πίσω από καθωσπρέπει και ψέματα".

Ένα σχόλιο που έκανε ο Κώστας Τσουρός στο Mega Καλημέρα για το σκετσάκι που είχαν στην εκπομπή τους ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά, πήρε απάντηση από το δίδυμο της ΕΡΤ, το μεσημέρι της Πέμπτης.

Δείτε εδώ όσα είπε ο Κώστας Τσουρός

Ο διάλογος που είχαν ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά ήταν ο εξής:

Φ.Σ.: Τώρα που θα έρθουν τα Χριστούγεννα να σκεφτούμε πράγματα που έχουμε ξεχάσει να κάνουμε. Ας πούμε να βάλουμε στην είσοδο τι δίπλωμα μπορεί να έχεις πάρει εσύ στο παρελθόν και να το καδράρεις. Πώς μπαίνεις μέσα στο ιατρείο; Να λένε ότι τα πτυχία σου ότι έχεις κάνει Νομική.
Τ.Μ.: Να βάλω δημοσιογραφία που έχω κάνει.
Φ.Σ.: Να τα βάλουμε και στις οθόνες. Βλέποντας ο άλλος μια εκπομπή να λέει είναι σπουδαγμένος ή δεν είναι;
Τ.Μ.: Μπορεί από μία παράβλεψη να μην ξέρει ο άλλος, αν έχεις σπουδάσει ή όχι. Και θέλω μέσα από την εκπομπή, που έχω το βήμα, να πω ότι είμαι πολύ περήφανη γιατί έχω δύο πτυχία και στα νομικά και στη δημοσιογραφία. Έτσι το πετώ αυτό… Και να πω ότι είμαι πολύ περήφανη, που είμαι δημοσιογράφος με τη βούλα και με πολύ μεγάλο παρελθόν.

Φ.Σ.: Είμαι πολύ χαρούμενος που σε έχω δίπλα μου, είσαι ένας άνθρωπος που εκτιμώ ιδιαίτερα και χαίρομαι που έχω δίπλα μου μία δημοσιογράφο που μπορεί να αντεπεξέρχεται σε δύσκολες στιγμές και δύσκολα θέματα.
Τ.Μ.: Χαίρομαι που έχω εσένα δίπλα μου γιατί είσαι ένας άνθρωπος που σέβομαι για την προσωπική σου πορεία και στο λέω μέσα από την καρδιά μου. Ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι ζούνε τη ζωή τους περήφανα γιατί εσύ μιλάς και κάνεις ακτιβισμό.

Φ.Σ.: Χαίρομαι που τα λέω και βοηθάμε κόσμο που δεν μπορεί να μιλήσει για τον εαυτό του, να βρει το θάρρος να μιλήσει για πράγματα που θα ήθελε να πει και να ζήσει μια ζωή ελεύθερη κι όχι κρυμμένη πίσω από καθωσπρέπει και ψέματα. Είναι ωραίο να λέμε ωραία πράγματα γιατί έρχονται και γιορτές.