Φωτεινή Πιπιλή: «Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι η μεγαλύτερη σεξίστρια»

«Ο Σαμαράς για την ηλικία του είναι και γ...ώ τα τεκνά!»

Καλεσμένη στα Καρντάσιανς ήταν το βράδυ της Τρίτης η Φωτεινή Πιπιλή που μίλησε μεταξύ άλλων για την Ζωή Κωνσταντοπούλου, τη Ραχήλ Μακρή, τον Γιάνη Βαρουφάκη, αλλά και την σχέση Σαμαρά-Βίσση. «Ήταν ωραίος άντρας ο Σαμαράς και ακόμα. Τους έχω ζήσει και τους δύο, κάναμε παρέα. Είμαι αστικής παιδείας όμως και δεν μπαίνω σε κουτσομπολιά. Ο Σαμαράς για την ηλικία του είναι γ…ώ τα τεκνά».


Για την Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Αν ήμουν στην Βουλή θα μάλωνα συνέχεια μαζί της. Αν με ενοχλεί στη Ζωή Κωνσταντοπούλου κάτι είναι ότι ενώ θέλει να παραστήσει την προστάτιδα των γυναικών, είναι το κακέκτυπο του πατριάρχη, του πάτερ φαμίλια. Η συμπεριφορά της είναι αντίθετη από τα δικά μου πιστεύω. Δηλαδή, η σύγχρονη γυναίκα δεν χρειάζεται ντάντεμα, δέχεται το φλερτ. Στην Ελλάδα και στη μεσογειακή αντίληψη, το να νομίζει η κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου, ως πάτερ φαμίλιας, ότι οποιοσδήποτε πει κάτι για μία γυναίκα είναι σεξισμός, είναι η μεγαλύτερη σεξίστρια η ίδια. Διότι όταν φέρεσαι σαν τον άντρα τον πολλά βαρύ, δήθεν ότι προασπίζεσαι την αδύναμη γυναίκα και γελοιοποιείσαι και είσαι και εσύ σεξιστής».

Για την φωτογράφιση της Ραχήλ Μακρή: «Άμα ανακαλύπτεις το lifestyle αργά, άστο καλύτερα. Δεν με πείραξε καθόλου που φόρεσε αυτά τα ρούχα. Όταν στήνεις μια καριέρα μόλις δύο ετών πάνω στον φτωχό λαό, σε εκείνες τις ρημάδες τις αυτοκτονίες, όταν πίνεις με το καλαμάκι τον πόνο και τον ιδρώτα του φτωχού, κάπου πρέπει να επιλέξεις, με κατάλαβες; Εκεί είναι η κόντρα. Αν εγώ ήμουν η Μαρία Τερέζα των φτωχών, η πρωθιερέα του αντιμνημονιακού αγώνα και χαρακτήριζα όλους τους άλλους βουλευτές “μερκελιστές, τσολάκογλου” και έβγαινα μετά σε ένα περιοδικό κοσμικό, δεν καταλαβαίνεις ότι θα με ψιλογιαούρτωναν;». 

Για τον Γιάνη Βαρουφάκη: «Είναι πάρα πολύ νάρκισσος. Και ενώ είναι έξυπνος, μορφωμένος. Αυτά τα παλιμπαιδίστικα, με μηχανή, 56 χρονών, με τα πουκάμισα, δεν πάει ρε παιδί μου. Άμα το κάνεις για να αποδείξεις ότι είσαι αριστερός, για μένα είσαι και για πολλές σφουγγαρίστρες. Το πιάσαμε το υπονοούμενο; Ο Αλέξης Τσίπρας είναι συμπαθητικό παιδί».