Φαίη Σκορδά: Τα παράπονα στον Ουγγαρέζο και ο ρόλος του Λιάγκα! «Το λες και μπροστά μου;»

Φαίη Σκορδά

Η απάντηση του Δημήτρη Ουγγαρέζου για τη σχέση που διατήρησε με τον Γιώργο Λιάγκα μετά το διαζύγιο.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος βρέθηκε σήμερα στην παρέα του πρωινού και μεταξύ άλλων μίλησε και για την πρεμιέρα του «Late Night με τον Γιώργο Λιάγκα». Η Φαίη Σκορδά θεώρησε πως ήταν μια καλή ευκαιρία για να λύσουν on air κάποια θέματα…

Σκορδά: «Ξέρω τη σχέση σας, ξέρω ότι γελάτε πολύ. Ξέρω ότι πήγαινες σε δημοσιογράφους και έλεγες «μη τα βλέπετε έτσι, η Φαίη τα κάνει όλα και τον κλωτσάει από κάτω».

Ουγγαρέζος: «Το λέω και τώρα.»

«Το λες και μπροστά μου;»

[dfp_ads id=236982]

«Λέω ότι ο Γιώργος ήταν η δύναμη πυρός. Ο Γιώργος έβγαινε μπροστά. Αλλά μαζί συζητούσατε και μαζί κάνατε το αποτέλεσμα, αλλά αυτός «τα έχωνε». Όχι ότι έκανε κάτι που δεν ήθελε, αλλά δεν έβγαινες εσύ μπροστά να φωνάξεις να γίνεις η κακιά. Έβγαινε ο Γιώργος. Εντάξει, έτσι είναι ο άντρας. Έτσι πρέπει να κάνει», εξήγησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Εννοείς ότι του έλεγα εγώ τι θα πει; Γιατί μπορεί να παρεξηγηθείς με αυτά που λες.»

«Πιο πολύ ποιος σε στήριζε; Εγώ ή ο Γιώργος;»

«Τώρα τι είναι αυτό; Να διαλέξω με ποιον γονέα να πάω; Μη μου το κάνετε αυτό; Δεν μπορώ. Ήδη δεν είμαι καλά. Και τους δύο ξέρεις σας εκτιμώ πολύ και το ξέρεις ότι σ’ αγαπώ. Εγώ είμαι της άποψης ότι δεν μπορείς να είσαι δημοσιοσχετίστας. Με τον έναν θα κάνεις παρέα, δεν γίνεται να κάνεις και με τους δύο. Με τον Γιώργο κάνω παρέα», ξεκαθάρισε ο παρουσιαστής.

«Γιατί ήθελα εγώ να κάνω παρέα;»

«Καλά θυμήσου τα αυτά Σκορδά, πίσω έχει η αχλαδίτσα την ουρά.»