Φαίη Σκορδά: «Η Σάσα Σταμάτη δεν θα είναι μαζί μας, την έχω μέσα στην καρδιά μου»

Φαίη Σκορδά

Αυτοί θα είναι οι τρεις σεφ που θα μαγειρεύουν φέτος στο Πρωινό του ΑΝΤ1!

Λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα της εκπομπής της, η Φαίη Σκορδά μίλησε στα Αποκαλυπτικά για όλες τις αλλαγές που ετοιμάζει στο Πρωινό. Η παρουσιάστρια αναφέρεται με τρυφερά λόγια στη Σάσα Σταμάτη, η οποία αποχώρησε από την εκπομπή και αποκάλυψε τους τρεις σεφ που θα πάρουν τη θέση της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου.

[dfp_ads id=236982]

«Από τον Απρίλιο σκεφτόμουν τι να κάνουμε -γιατί το πρωινό δεν αλλάζει, έχεις τη βάση σου που είναι τα ζώδια, η μαγειρική, οι συνεντεύξεις, η ομάδα που συζητάμε-, μου ήρθαν πολύ ωραίες ιδέες και περιμένω να τα ζήσουμε μαζί με τους φίλους μου.

Την Αργυρούλα μας την αγαπάμε πάρα πολύ και μας λείπει. Είναι στην Αμερική, μίλησα μαζί της πριν το ταξίδι για να της ευχηθώ καλή επιτυχία. Μαζί μας φέτος είναι ο Βασίλης Καλλίδης, ο Δημήτρης Μακρυνιώτης και ο Τζιόρτζιο Σπανάκης.

Η Σάσα δεν θα είναι μαζί μας. Έχω να μιλήσω μαζί της λίγες μέρες, δεν ξέρω τι έχει σκεφτεί να κάνει. Ήξερα ότι συζητούσε. Αυτό δεν αλλάζει κάτι, είναι μέσα στην καρδιά μας. Τη Σάσα τη σκέφτομαι και είναι αυτό που με πειράζει συνέχεια, που τα λέει έξω από τα δόντια… Μόνο ένα χαμόγελο μου έρχεται».