Η Φαίη Σκορδά πήρε θέση για το Sunday Live: «Πρέπει στο τέλος να αναλάβεις τις ευθύνες»

Φαίη Σκορδά

"Η επιτυχία πρέπει να μοιράζεται σε όλη την ομάδα και η αποτυχία πρέπει να πηγαίνει στον παρουσιαστή".

Μετά τις πρώτες δηλώσεις που έκανε ο Νίκος Μουτσινάς για το τέλος του Sunday Live, η κουβέντα στο Πρωινό άναψε για τα καλά. Πρώτος τοποθετήθηκε ο Θέμης Γεωργαντάς, ο οποίος εξέφρασε τη διαφωνία του με όσα είπε ο παρουσιαστής:

«Όταν μια εκπομπή έχει επιτυχία παίρνεις όλη την ευθύνη και λένε όλοι «ο παρουσιαστής». Αντίστοιχα και στην αποτυχία πρέπει πάλι εσύ να βγαίνεις μπροστά και να έχεις κομμάτι της ευθύνης. Δεν μπορείς να λες «δεν παίρνω ευθύνη», είσαι το μπροστινό πρόσωπο, είσαι ο επικεφαλής. Ο Μουτσινάς και η Ζέτα ήταν τα πρόσωπα του Sunday Live, προφανώς υπάρχει μερίδιο ευθύνης».

[dfp_ads id=236982]

Η κουβέντα στο Πρωινό συνεχίστηκε και όταν η Φαίη Σκορδά πήρε τον λόγο, ανέφερε τα εξής: «Καλώς ή κακώς είναι τα νούμερα τηλεθέασης που σε κρατούν γιατί από αυτό ζουν και τα κανάλια. Θα πω κάτι πολύ σκληρό. Μια εκπομπή είναι ομαδική δουλειά, για μένα είναι μόνο ομαδική δουλειά. Η επιτυχία πρέπει να μοιράζεται σε όλη την ομάδα και η αποτυχία πρέπει να πηγαίνει στον παρουσιαστή. Γι’ αυτό το λόγο και εγώ πληρώνομαι περισσότερο από ότι πληρώνεται ο δημοσιογράφος. Γιατί πρέπει στο τέλος να αναλάβεις τις ευθύνες. Πολύ σκληρό και η ζωή δεν ξέρεις πώς θα στα φέρει κι εγώ τώρα είμαι στην ίδια θέση, αλλά όταν είναι ο μπροστάρης και βγαίνεις αυτή είναι η αλήθεια. Από εκεί και πέρα όμως δε σημαίνει ότι τα παιδιά δεν είναι ταλαντούχα. Για πολλούς λόγους ένα κόνσεπτ δεν πάει καλά και δυστυχώς, οι εποχές είναι τέτοιες που δεν υπάρχουν περιθώρια στο οικονομικό κομμάτι ενός καναλιού που είναι μια επιχείρηση».

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για το Sunday Live εδώ…