Your Face Sounds Familiar – Ημιτελικός: Νικήτρια η Αποστολία Ζώη!

Δείτε όλα όσα έγιναν στο 11ο live του show μεταμφιέσεων του ΑΝΤ1!

Νικήτρια στον ημιτελικό του Your Face Sounds Familiar αναδείχθηκε η Αποστολία Ζώη, η οποία πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση ως Pink.

vathmoi3

Έτσι διαμορφώθηκε η βαθμολογία μετά τις ψήφους των παικτών…

vathmoi2

Αυτή είναι η βαθμολογία των κριτών…

v1

Νωρίτερα…

00:42 Οι τηλεφωνικές γραμμές κλείνουν. Επίτιμος πρόεδρος της επιτροπής ο Νίκος Μουτσινάς. Μια έκπληξη περιμένει τον ηθοποιό και παρουσιαστή…

dikaastis

00:16 Το διαγωνιστικό μέρος του ημιτελικού κλείνει με την Ματθίλδη Μαγγίρα, η οποία μεταμορφώνεται στην αρχόντισσα του ρεμπέτικου. Η Σωτηρία Μπέλου στο Mη Μου Ξαναφύγεις Πια…

23:52 Η Ελένη Καρακάση γίνεται απόψε Bette Midler στο Be My Baby. Οι κριτές, ωστόσο, δεν ενθουσιάζονται.

23:39 Στη σκηνή του YFSF έρχεται ο Meat Loaf, δηλαδή ο Δήμος Μπέκε. Εξαιρετική εμφάνιση και άκρως θετικά σχόλια από τους κριτές για το I ‘D Do Anything For Love.

23:15 «Αχ Ελλάδα Σ’ αγαπώ» τραγουδά ο Σταμάτης Γαρδέλης ως Μανώλης Ρασούλης. Σίγουρα δεν πρόκειται για την καλύτερη εμφάνιση που έχει κάνει ο ηθοποιός μέχρι σήμερα κι αυτό είναι κάτι που παρατηρούν οι κριτές.

23:05 Ο Όθωνας Μεταξάς μεταμορφώνεται σε Chris Isaak για να μας τραγουδήσει το Blue Hotel. Ο ηθοποιός κερδίζει τις εντυπώσεις.

22:41 Ώρα για τον Βαλάντη να ενσαρκώσει τον Νίκο Παπάζογλου στο «Πότε Βούδας Πότε Κούδας». Ο τραγουδιστής εισπράττει κυρίως καλά σχόλια για την εμφάνισή του.

22:26 Η Αποστολία Ζώη προσπαθεί… Try ως Pink και καταφέρνει να μεταφέρει στη σκηνή του Your Face Sounds Familiar ότι καλύτερο έχουμε δει μέχρι σήμερα. Οι κριτές συγκινούνται, η Μαρία Μπεκατώρου την προσκυνά γονατιστή!

22:01 Ο Γιάννης Κρητικός φεύγει, ο Βασίλης Καζούλης έρχεται -μαζί του και η Φανή. O Γιάννης πλησιάζει πολύ στο πρωτότυπο και εισπράττει πολύ καλές κριτικές.

21:48 Bring Me To Life ερμηνεύει στη σκηνή του YFSF η Ζόζεφιν, Η παίκτρια ενσαρκώνει την τραγουδίστρια των Evanescence και δέχεται ανάμεικτα σχόλια από την κριτική επιτροπή.

21:26 Η Βαλέρια Κουρούπη ανοίγει απόψε το διαγωνιστικό μέρος της βραδιάς ως Dalida. Με το Gigi In Paradisco πραγματοποιεί μια δυναμική εμφάνιση που εντυπωσιάζει τους κριτές, αν και δέχεται κριτικές για το λάθος χρώμα μαλλιών.

21:15 Η Μαρία Μπεκατώρου υπέρλαμπρη, ενθουσιασμένη και ελαφρώς συγκινημένη καλωσορίζει κοινό και τηλεθεατές στον ημιτελικό του YFSF.

mariampeka1

Ο ημιτελικός του Your Face Sounds Familiar έφτασε και οι δέκα διαγωνιζόμενοι θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για μια καλή θέση στον πίνακα των αποτελεσμάτων. Ποιοι θα είναι οι τέσσερις φιναλίστ που θα πάνε στον μεγάλο τελικό και θα παλέψουν για την πρώτη θέση.

Οι 10 μεταμφιέσεις που θα δούμε απόψε στην σκηνή του YFSF είναι:

  • Γιάννης Κρητικός – Βασίλης Καζούλης
  • Ελένη Καρακάση – Bette Midler
  • Βαλάντης – Νίκος Παπάζογλου
  • Βαλέρια Κουρούπη – Dalida
  • Αποστολία Ζώη – Pink
  • Ζόζεφιν – Evanescence
  • Σταμάτης Γαρδέλης – Μανώλης Ρασούλης
  • Όθωνας Μεταξάς – Chris Isaak
  • Δήμος Μπέκε – Meatloaf
  • Ματθίλδη Μαγγίρα – Σωτηρία Μπέλλου