Έξαλλη η Βάνα Μπάρμπα με τα ριάλιτι! «Φτάσαμε πλέον πάτο!»

Βάνα Μπάρμπα

«Έχουμε ανάγκη να δούμε κάτι καλύτερο και...»

Η Βάνα Μπάρμπα είναι από τα πρόσωπα που δεν διστάζουν να πουν την άποψη τους δημόσια… Όταν η δημοσιογράφος του «Φτιάξε καφέ να στα πω» την ρωτά την άποψη της για το ότι πλέον «δεν υπάρχουν σειρές στην τηλεόραση, αλλά σκληρά ριάλιτι επιβίωσης», εκείνη μιλά για υποτηλεόραση και λέει πως «φτάσαμε πλέον πάτο».

[dfp_ads id=236982]

«Δεν μου αρέσουν όλα. Μερικά είναι χυδαία. Τα περισσότερα είναι υποτηλεόραση. Δεν είναι η σωστή ελληνική τηλεόραση, δεν είναι αυτό που θέλει να δει ο Έλληνας τηλεθεατής. Η κρίση, έχει δημιουργήσει και κρίση αξιών. Υπάρχουν κάποια που είναι αξιόλογα και σοβαρά, μη μου ζητήσετε ονόματα, αλλά θα πω κάτι, ότι δεν μας αξίζει αυτή η τηλεόραση. Έχουμε ανάγκη να δούμε κάτι καλύτερο και το κάτι καλύτερο πρέπει να έρθει. Θα το δούμε… Νομίζω ότι φτάσαμε πλέον πάτο» αναφέρει χαρακτηριστικά η Βάνα Μπάρμπα.

Για τους νέους συναδέλφους και τις παπαράτσι φωτογραφίσεις…

«Τα έχω κάνει κι εγώ, οπότε δεν μπορώ να κρίνω κανέναν. Όλα αυτά έχουν γίνει για το μεροκάματο. Είμαστε προϊόντα, έχουμε πουλήσει τους εαυτούς μας, ζούμε από αυτό, αλλά κι αυτό πρέπει να έχει ένα όριο και μια αξία. Δεν μπορούμε να πουλάμε τα πάντα, πρέπει να ξέρουμε που σταματάμε. Θεωρώ ότι τα σημερινά παιδιά ζουν σε μια πολύ άσχημη εποχή και δύσκολη. Δεν είναι τα πράγματα εύκολα για κανέναν. Εμείς βγάζαμε χρήματα κάποτε, τα παιδιά τι κάνουν σήμερα.»