Eurovision 2017 – Demy: Το άγχος, η συγκίνηση και η χαρά της για το τραγούδι που επιλέχθηκε

Eurovision 2017

Η Demy θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision 2017 στο Κίεβο με το τραγούδι «This is love».

Αμέσως μετά τον ελληνικό τελικό της Eurovision 2017, η Demy μαζί με τον Φωκά Ευαγγελινό και τον Δημήτρη Κοντόπουλο έκαναν κοινές δηλώσεις για το αποτέλεσμα που έφερε η ψηφοφορία του κοινού.

«Είμαστε χαρούμενοι για τη δουλειά που έχει γίνει μέχρι τώρα. Είχαμε πολύ άγχος και για την επιλογή, επειδή αγαπάμε και τα τρία τραγούδια με έναν διαφορετικό τρόπο, νομίζω να χαιρόμασταν σχεδόν το ίδιο και για τα τρία» είπε η Demy, αν και αποκάλυψε πως αυτό ήταν το τραγούδι που ήθελε λίγο πιο πολύ από τα άλλα.

[dfp_ads id=236982]

Από τη βραδιά του ελληνικού τελικού της Eurovision δεν έλειψε και η συγκίνηση, όταν η Demy άκουσε τα όσα της έλεγε ο πατέρας της σε βίντεο που είχε ετοιμαστεί από τους διοργανωτές της βραδιάς. Η ίδια αργότερα εξήγησε: «Έχουν προηγηθεί και κάποιες δύσκολες μέρες και μήνες, οπότε η κούραση και η πίεση και το άγχος, μάλλον κορυφώθηκαν σε αυτή τη βραδιά. Με την οικογένεια μου έχω ένα δέσιμο μεγάλο και με όλους όσοι μίλησαν αυτή τη βραδιά. Γιατί και η Δέσποινα που μίλησε και ο Αντώνης Καφετζόπουλος είναι άνθρωποι πολύ κοντά μου που έχουμε περάσει πολλά στη δουλειά, οπότε ήταν πολύ συγκινητικό και τιμητικό.»

Eurovision 2017: Η Demy με το This Is Love θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Κίεβο!

Όσο για το τραγούδι και την εκπροσώπηση της Ελλάδας στη Eurovision, η Demy ανέφερε: «Το τραγούδι συνδυάζει με πολύ ωραίο τρόπο όλα αυτά που θα ήθελα. Έχει και συναίσθημα μέσα και μπορείς να το βγάλεις και ερμηνευτικά, είναι και dance στα σημεία που πρέπει, έχει τη συμφωνική της ΕΡΤ στη γέφυρα, είναι ένα κομμάτι που τα έχει όλα.

Eurovision 2017: Η τηλεθέαση του ελληνικού τελικού απέναντι στο Survivor

Δεν έχω φόβο, είναι άγχος γιατί έχω συναίσθηση της βαρύτητας και του βάρους αυτού που φέρει μια τέτοια συμμετοχή, αλλά επειδή κάνουμε ψυχαγωγία και για τον κόσμο που το βλέπει, αλλά και για εμάς, κάνουμε αυτό που αγαπάμε, πρέπει να μην το σοβαρεύουμε και στο μυαλό μας πιο πολύ. Δηλαδή να το απολαύσω και να συνειδητοποιώ συνέχεια ότι κάνω αυτό που αγαπάω και δεν χρειάζεται να αγχώνομαι πιο πολύ από ότι πρέπει».