Eurovision 2015 Ημιτελικός: Περνούν την Ελλάδα στον τελικό τα στοιχήματα;

Σε ποια θέση κατατάσσουν τα προγνωστικά τη Μαρία Έλενα Κυριάκου; Μπαίνει στην δεκάδα;

Λίγες ώρες απομένουν μέχρι τον πρώτο ημιτελικό της Eurovision, στον οποίο θα συμμετάσχει και η Ελλάδα με την Μαρία Έλενα Κυριάκου. Η Κύπρια τραγουδίστρια έχει ξεχωρίσει μέχρι στιγμής με την ερμηνεία της στο «One Last Breath».

Η ελληνική συμμετοχή θα εμφανιστεί στη έκτη θέση και σύμφωνα με τον Stoiximan.gr είναι από τα φαβορί για να περάσει στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου.

Από τις 16 χώρες που θα λάβουν μέρος σήμερα, οι 10 θα εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στον τελικό του Σαββάτου. Το έργο της Ελλάδας, βέβαια, δεν αναμένεται να είναι εύκολο, καθώς υπάρχουν, σύμφωνα με τα πρακτορεία στοιχημάτων, πιο “δυνατά” τραγούδια στον ημιτελικό. Τα προγνωστικά κατατάσσουν τη χώρα μας στην έβδομη θέση, κάτι που σημαίνει ότι εξασφαλίζει το εισιτήριο για τον τελικό.

Το απόλυτο φαβορί για την πρώτη θέση στον σημερινό ημιτελικό, είναι η Ρωσία, η οποία εκπροσωπείται από την Polina Gagarina και το τραγούδι “A million Voices”. Στην δεύτερη θέση βρίσκεται η Εσθονία με το δίδυμο Elina Born και Stig Rästa, ενώ ακολουθούν η Φινλανδία, η Γεωργία, η Αλβανία, το Βέλγιο και εν συνεχεία η Ελλάδα. Την δεκάδα της πρόκρισης, σύμφωνα πάντα με τα προγνωστικά, κλείνουν οι Αρμενία, Ρουμανία και Λευκορωσία.

Δείτε εδώ όλα τα τραγούδια που θα διαγωνιστούν στον αποψινό ημιτελικό της Eurovision!

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την Eurovision!