«Έσκυψα να δέσω τα παπούτσια μου και μου κόπηκε η ανάσα»

κιλά

«Έχασα πάρα πολύ γρήγορα, 20 κιλά λίπος που είχα μέσα μου. Έγινε σε μικρό χρονικό διάστημα»

Το καλοκαίρι που πέρασε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης αποφάσισε να αλλάξει την εμφάνιση του και έτσι μέχρι τώρα έχει χάσει περίπου 20 κιλά. Ο ίδιος βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης Στη Φωλιά των Κου Κου και μίλησε για το πως πήρε αυτή την απόφαση, αλλά και γιατί είχε πάρει τόσα κιλά.

[dfp_ads id=236982]

«Έτρωγα ασύστολα. Επίσης, ήταν πολύ κακή επιρροή η Μουρμούρα. Διότι ξυπνούσα πριν πάω στο γύρισμα, έτρωγα το κατιτίς μου. Πήγαινα στο γύρισμα, πάντα η παραγωγή μας έχει πολλά πράγματα, τα έτρωγα κι αυτά. Ερχόντουσαν πέντε σκηνές που έπρεπε να τρώω, έτρωγα. Μετά γυρνούσα σπίτι, έτρωγα. Είμαι της μεθόδου, πρέπει να μπω στην κατάσταση. Είχα πάει 105 κιλά πρώτη φορά στη ζωή μου. Δεν με τρόμαξε το 105. Είχα πάρει απόφαση ότι θα γίνω καινούριος Κωνσταντάρας. Αλλά με τρόμαξε ότι έσκυψα να δέσω τα παπούτσια μου και μου κόπηκε η ανάσα.

Κι εκεί είπα ότι κάτι δεν γίνεται καλά πάνω μου και πρέπει να το διορθώσω. Και πήγα σε έναν εξαιρετικό διατροφολόγο που έχει γίνει φίλος πια. Με ανέλαβε και χωρίς να πεινάσω ούτε μια στιγμή, έχασα πάρα πολύ γρήγορα, 20 κιλά λίπος που είχα μέσα μου. Έγινε σε μικρό χρονικό διάστημα. Έχω έναν πολύ καλό μεταβολισμό, πανηγυρίζαμε κάθε φορά γιατί πήγαινα ανά εβδομάδα και έφευγαν 3 – 3 τα κιλά. Με έβαλε σε μια αυστηρή δίαιτα αλλά δεν πείνασα. Έγινε πρωταθλητισμός δηλαδή. Έφτασα να τρώω 1300 θερμίδες την ημέρα χωρίς να πεινάω και τα αποτελέσματα είναι εμφανέστατα.»