Έρχεται νέα εκπομπή στον ΣΚΑΪ

Ποιος σκηνοθέτης θα είναι ο πρώτος καλεσμένος;

 «Ιστορίες γης» θα παρουσιάζει η νέα εκπομπή του ΣΚΑΪ  που θα προβάλλεται κάθε Κυριακή στις 13.15 με παρουσιαστή τον Ανδρέα Μπαρμπούτση και κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 1 Ιουνίου.

Ιστορίες από όλη την Ελλάδα.  Ιστορίες Ανθρώπων που παρά τις αντιξοότητες δεν δείλιασαν, δεν το έβαλαν κάτω, πήραν το ρίσκο και ανέπτυξαν νέες επιχειρηματικότητες, ανέδειξαν ανεκμετάλλευτα κομμάτια ελληνικής γης, αναγέννησαν τα τοπικά προϊόντα και συνέβαλαν στη δημιουργία μιας νέας εικόνας τόπου η οποία θα αποτελέσει τη βάση για ένα νέο ξεκίνημα και ένα ελπιδοφόρο μέλλον.
Στο πρώτο επεισόδιο η εκπομπή θα επισκεφτεί έναν σκηνοθέτη που ολόκληρη η Ελλάδα τον έμαθε από τις τηλεοπτικές σειρές που σημείωναν τεράστια επιτυχία στην εποχή τους. Τα τελευταία χρόνια Ο Μανούσος Μανουσάκης τα καταφέρνει εξίσου καλά σε ένα ακόμα δύσκολο ρόλο, αυτού του βιολογικού  καλλιεργητή της ελιάς και των κηπευτικών.
Η εκπομπή ακόμη, θα αναδείξει επίσης την ιστορία ενός αυστριακού που οι Μανιάτες τον φωνάζουν Φριτζ-έα, κολλώντας στο όνομά του το ''-εας'' τη χαρακτηριστική κατάληξη των επιθέτων της περιοχής. Πήγε στη Μάνη ως τουρίστας και εκεί τα  τελευταία 35 χρόνια ζει μόνιμα στον Πύργο Λεύκτρου στη Δυτική Μάνη όπου βρίσκεται η επιχείρηση του, και εξάγει προϊόντα σε όλο τον κόσμο.