Επιστρέφει η παρέα του «Join Us»

Η ταλαντούχα Θέμις Μπαζάκα κάθεται στον καναπέ της Νάνσυς

Οι εκλογές κράτησαν μία βδομάδα μακριά την παρέα του «JoinUs», αλλά τώρα επιστρέφει ανανεωμένη με νέα επεισόδια και αυτό το Σαββατοκύριακο, στις 17.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ .

Σάββατο 31 Ιανουαρίου

Το Σάββατο, βλέπουμε ότι το Χόλιγουντ τελικά δεν προτιμά τα νιάτα και ότι η επιστροφή των oldies είναι γεγονός. Μαθαίνουμε να αντιμετωπίζουμε το άγχος μας με έξι τρόπους, πάμε θέατρο στους «Μυστικούς αρραβώνες» με τον Αλέξη Γεωργούλη και τον Άλκη Κούρκουλο, μαθαίνουμε να κάνουμε φωτοσκιάσεις, όπως μας δείχνει ο make up artist, Γιάννης Μιχαηλίδης και η Μαρία δίνει χρήσιμες συμβουλές για να κοιμηθεί καλύτερα το μωρό μας. Ο Γιάννης Αποστολάκης μας κερνάει τέλεια πανακότα, η Εμμανουέλα μαγειρεύει αλμυρό κέικ με φέτα και η Υπατία ένα υπέροχο σουφλέ με γραβιέρα. Ο Γιώργος και η Βίλλυ συναντούν τη Μαίρη Συνατσάκη και δείχνουν τον πιο οικονομικό τρόπο να γυμναστείς, το τρέξιμο. Μια γυναίκα που δεν βγαίνει συχνά στην τηλεόραση, η ταλαντούχα Θέμις Μπαζάκα, κάθεται σήμερα στον καναπέ της Νάνσυς ενώ ο Κώστας Πρέκας κουβεντιάζει με το Θανάση. Για το τέλος, συναντήσαμε λίγο πριν τον αγώνα του στο κολυμβητήριο, τον πολίστα Αντώνη Βλοντάκη.

Κυριακή 1 Φεβρουαρίου

Την Κυριακή, στον καναπέ της Νάνσυς Ζαμπέτογλου κάθεται η πιο πολυσυζητημένη γυναίκα εκτός τηλεόρασης, που όμως μιλάει για την τηλεόραση, η Ντέπυ Γκολεμά. Ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος συζητάει

με τον γλυκό Ηλία Μαμαλάκη ενώ η κουζίνα μυρίζει τέλειο μοσχάρι με κριθαράκι από τον Γιάννη Αποστολάκη. Η Εμμανουέλα σερβίρει ένα νόστιμο ορεκτικό, ψητό μπρόκολο με λουκάνικο και γραβιέρα και η Υπατία φτιάχνει σκορδόψωμο με βούτυρο. Μαθαίνουμε να φοράμε τις σέξι μπότες πάνω από το γόνατο και ετοιμάζουμε την τσάντα γυμναστηρίου. Πάμε θέατρο στη «Μεγάλη Χίμαιρα», διαβάζουμε βιβλία με την Αλεξάνδρα και βλέπουμε τις καλύτερες ταινίες που θα προβληθούν στις κινηματογραφικές αίθουσες μέσα στο 2015. Για το τέλος, κάνουμε βόλτα στον εθνικό κήπο με τον όμορφο, Φαίδωνα Κεφαλέα.