Ένταση στο Πρωινό μετά τις δηλώσεις της Έυας Καϊλή για τους gay πολιτικούς

Φαίη Σκορδά

"Να στηρίξεις την καριέρα σου βάσει της σεξουαλικής σου επιλογής; Πας καλά";

Η Εύα Καϊλή είναι καλεσμένη στο The 2night Show και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου την ρώτησε για τους έρωτες στη Βουλή που δεν μάθαμε ποτέ, αλλά και για τους λόγους που ένας πολιτικός δεν αποκαλύπτει τη σεξουαλική του ταυτότητα.

[dfp_ads id=236982]

«Υπάρχουν έρωτες μέσα στη Βουλή που δεν τους μάθαμε ποτέ, όπως και στην τηλεόραση. Δεν συνηθίζεται στην Ελλάδα να πει ένας πολιτικός ότι είναι ομοφυλόφιλος, είμαστε πιο συντηρητική κοινωνία. Ακόμα, ο κόσμος που ψηφίζει δεν είναι ο νεότερος. Οι νέοι δεν ψηφίζουν, οπότε είναι πιθανό να συμβεί και αυτό, να πληρώσει το τίμημα αν το αποκαλύψει», ανέφερε η Εύα Καϊλή.

Στο Πρωινό, μετά την προβολή του βίντεο ακολούθησαν έντονες διαφωνίες με την Φαίη Σκορδά να τραβάει τα μαλλιά της. «Γιατί να μην το πει; Δεν θα έχει τη στήριξη της gay κοινότητας; Έχουν στηριχτεί καριέρες στο τραγούδι…», είπε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης και η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 πήρε φωτιά!

«Να στηρίξεις την καριέρα σου βάσει της σεξουαλικής σου επιλογής; Πας καλά; Άμα κάποιος είναι σωστός θα τον ψηφίσουν. Εγώ δεν πιστεύω ότι μπορείς να θεωρηθείς χειρότερος ή καλύτερος στη δουλειά σου με βάση τη σεξουαλική σου επιλογή. Σου έχει πει κανείς ότι ένας gay στηρίζει μόνο έναν gay;», δήλωσε η Φαίη Σκορδά.