Έλντα Πανοπούλου: Η αποκάλυψη για το «Μεταξύ μας» και τη Σοφία Βόσσου! «Ρώτησαν τη Σοφία αν…»

Έλντα Πανοπούλου

«Εγώ τότε ερχόμουν από το Ρετιρέ...»

Έλντα Πανοπούλου και Σοφία Βόσσου θυμούνται με νοσταλγία το πρωινό που έκαναν στο MEGA. Μάλιστα η Έλντα Πανοπούλου αποκαλύπτει πως αν δεν ήταν η Σοφία Βόσσου μπορεί και να μην βρισκόταν στην εκπομπή η ίδια.

«Οφείλεται στη Σοφία. Η Σοφία ήταν η πρώτη που είχε κλείσει για να κάνει το «Μεταξύ μας». Στην Σοφία είχε γίνει η πρόταση από το Μεγάλο Κανάλι. Και εφόσον ξεκινούσαν σε δύο μέρες, ρώτησαν την Σοφία αν θα την πείραζε να είναι μαζί της η Έλντα Πανοπούλου να παρουσιάζει μια μικρή στήλη. Εγώ τότε ερχόμουν από το Ρετιρέ. Και η Σοφία είπε: «Φυσικά και με πειράζει να κάνει μια μικρή στήλη η Έλντα Πανοπούλου, η Έλντα Πανοπούλου πρέπει να είναι δίπλα μου συμπαρουσιάστρια. Και αν δεν ήταν η Σοφία, εγώ δεν θα είχα κάνει καμία πρωινή εκπομπή.

Έχουμε να θυμόμαστε απίστευτα γέλια, τα σκετσάκια που κάναμε, την Πανοπούλου να μου σηκώνει τη φούστα και να βλέπω ένα σοσόνι μαύρο. Μακάρι να βρεθούμε πάλι μαζί. Έχουμε πολλά να λέμε στον κόσμο γιατί μεγαλώνοντας ο κόσμος ωριμάζει. Αλλά αν βρεθούμε μαζί τα ίδια δεν θα κάνουμε; Μη σου πω και χειρότερα…», ανέφεραν Έλντα Πανοπούλου και Σοφία Βόσσου για το «Μεταξύ μας».

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!