Η Ελένη Τσολάκη απάντησε στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αν φεύγει από το Happy Day

Ελένη Τσολάκη

Έχει δεχτεί πρόταση από τον ΑΝΤ1; Τι είπε για την πρωινή εκπομπή του Alpha;

Η Ελένη Τσολάκη βρέθηκε στην εκπομπή Σπίτι μου σπιτάκι μου, το πρωί του Σαββάτου. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ρώτησε την παρουσιάστρια για τις φήμες που την θέλουν να φεύγει από το Happy Day μέσα στη σεζόν κι εκείνη απάντησε ξεκάθαρα, δίνοντας τέλος στα διάφορα σενάρια.

[dfp_ads id=236982]

«Δεν είμαι από τους ανθρώπους που όταν είμαι σε μία δουλειά, σε μια οικογένεια, θα έχω ένα μάτι, ένα πόδι κάπου αλλού. Ούτε μου αρέσει να διαιωνίζονται φήμες και λόγια ότι μπορεί να φύγω, ότι συζητάω… Δεν μου αρέσει καθόλου. Αν κάτι γράφεται που δεν έχει καμία υπόσταση, η πρώτη που στεναχωριέμαι είμαι εγώ. Δεν το έχω σαν άσσο στο μανίκι μου να γράφεται αυτό για να κερδίσω κάτι παραπάνω στη δουλειά μου. Είμαι πολύ ξεκάθαρος άνθρωπος σε όλες μου τις σχέσεις.

Αυτό που είπε ο Δήμος ήταν μία πλάκα. Κάτι άλλο εννοούσε, όχι ότι έκανα εγώ ραντεβού -ότι μαθαίνει από άλλους. Εγώ είμαι στο Happy Day και θα είμαι μέχρι τον Ιούνιο, εκτός αν κάτι αλλάξει και χτυπήσει το τηλέφωνό μου και μου πουν «Ελενάκι μην έρχεσαι αύριο». Δεν θα άφηνα σε καμία περίπτωση αυτή την ομάδα και καμία ομάδα, όπου και να ήμουν. Δεν θα έφευγα στη μέση της σεζόν για καμία δουλειά, ακόμα και αν περνούσα άσχημα. Μόνο αν η άλλη πλευρά αποφάσιζε να λήξει μια συνεργασία.

Αγαπώ αυτή την εκπομπή, μου έχει δώσει άλλη ενέργεια στην καθημερινή μου ζωή και δεν θα το άφηνα με τίποτα. Ότι άλλο μπορεί να προκύψει μετά το Happy Day είναι μία άλλη ιστορία».