Η Ελένη Μενεγάκη «πρόδωσε» το σκεπτικό του Σπαλιάρα στην ψηφοφορία του Survivor

Ελένη Μενεγάκη

Η παρουσιάστρια βρήκε πως το επεισόδιο της Δευτέρας ήταν το πιο ενδιαφέρον επεισόδιο του Survivor και δεν είχε και άδικο.

Από τη μία η αποχώρηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και από την άλλη το ένα βήμα πιο κοντά στον ημιτελικό και τελικό του Survivor. Ο Γιάννης Σπαλιάρας με τέσσερις ψήφους ήταν ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση. Λόγω ατομικής ασυλίας, οι Κώστας Αναγνωστόπουλος και Μάριος Ιωαννίδης ψήφισαν Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Γιώργο Αγγελόπουλο αντίστοιχα. Και τελικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ήταν εκείνη που αποχώρησε.

[dfp_ads id=236982]

Ο Γιάννης Σπαλιάρας ήταν μάλιστα ένας από τους παίκτες που της είχε δώσει την ψήφο του κατά τη διαδικασία της ψηφοφορίας. «Εδώ που φτάσαμε οι επιλογές είναι πάρα πολύ λίγες. Έχεις αποδείξει ότι έχεις ψυχή, μαχητικότητα. Είσαι ένα πολύ καλό παράδειγμα για όλες τις Ελληνίδες. Σε αυτή τη φάση που είμαστε δεν έχω πολλές επιλογές. Καλή επιτυχία σε ό,τι κάνεις» είπε ο Γιάννης Σπαλιάρας δικαιολογώντας την ψήφο του.

Survivor: Πώς ψήφισαν οι παίκτες στο συμβούλιο του νησιού;

Η Ελένη Μενεγάκη όμως, διάβασε πίσω από τις λέξεις του και μετέφερε το σκεπτικό της ψήφου του… «Εγώ ξέρετε τι κατάλαβα; Μπορεί να κάνω λάθος. Εγώ κατάλαβα το ότι… θα ψηφίσω την Ευρυδίκη γιατί εντάξει δεν θέλω να ψηφίσω από την ομάδα μου, αλλά γιατί δεν ψήφισα τον Αγγελόπουλο; Γιατί ξέρω ότι εγώ θα είμαι υποψήφιος και αν πέσω με τον Αγγελόπουλο έχω φύγει. Με την Ευρυδίκη παίζει να είμαστε κοντά κοντά και αυτή λίγο πιο αδύναμη. Εγώ αυτά κατάλαβα. Μπορεί να μην τα άκουσα καλά. Αλλά έτσι μέσα στην παραζάλη μου και στην υπνηλία μου αυτό κατάλαβα. Μπορεί να λέω βλακεία».

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το Survivor!