Ελένη Μενεγάκη: «Μπορεί να μην το ξέρετε εσείς, εγώ έχω χάσει παιδί…»

Ελένη Μενεγάκη

"Δεν ξέρεις πόσο θα σε ρίξει ξανά και πόσο καιρό θα σου πάρει".

Ήταν πριν από 4 χρόνια όταν η Ελένη Μενεγάκη μίλησε στον αέρα της εκπομπής για τις δύο αποβολές της. Η παρουσιάστρια είχε αναφέρει ότι η πρώτη της αποβολή ήταν πριν κάνει παιδιά και ήταν έγκυος κάποιες εβδομάδες, αλλά δεν το πήρε βαριά, γιατί μετά από λίγο διάστημα έμεινε ξανά έγκυος και όλα πήγαν καλά. Την δεύτερη αποβολή την πήρε πιο βαριά γιατί ήταν προχωρημένη εγκυμοσύνη, παρόλο που είχε δυο παιδιά…

[dfp_ads id=236982]

Στην εκπομπή της Παρασκευής, η Ελένη Μενεγάκη αναφέρθηκε ξανά στο θέμα, μετά τη συγκλονιστική εξομολόγηση της Έλενας Ασημακοπούλου. Η ηθοποιός αποκάλυψε: «Είχα κάποιες ατυχίες, οι οποίες κι εμένα με έριχναν ψυχολογικά. Δεν είναι εύκολο όταν μια γυναίκα μένει έγκυος και το χάνει να επανέλθει στο «φτερό». Ήταν χρόνος και αποτυχία. Ήταν τρεις βαρβάτες αποτυχίες στις οποίες έπρεπε κάθε χρόνο εγώ να υποστώ όλη αυτή τη διαδικασία».

Η Ελένη είπε στον αέρα: «Μπορεί να μην το ξέρετε εσείς, εγώ έχω χάσει παιδί στην εγκυμοσύνη. Είχα ατυχίες δύο φορές . Σε πάει λίγο πίσω αυτό, θες τον χρόνο σου για να συνέλθεις και να πεις ότι το ξαναδοκιμάζω, γιατί βαθιά μέσα σου φοβάσαι μην το ξανά αντιμετωπίσεις και δεν ξέρεις πόσο θα σε ρίξει ξανά και πόσο καιρό θα σου πάρει».

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…